Παπαπέτρου – «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω αυτό που αγαπάω»

15:46 - 20/09/2021

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έλαβε το βραβείο του MVP της Basket League για την περσινή χρονιά και ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό που του επιτρέπει να κάνει αυτό που αγαπάει.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπαπέτρου: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πήρε το βραβείο του MVP για τη σεζόν 2020-21 και στάθηκε στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Παπαπέτρου: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου»

Παπαπέτρου: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου» 20/09/2021 Το βραβείο του MVP της περσινής Basket League παρέλαβε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε την ομάδα του για την εμπιστοσύνη και την οικογένειά του, δηλώνοντας ευγνώμων για τη βράβευσή του. «Δεν έχω προετοιμάσει κάτι συγκεκριμένο να πω. Θέλω να ευχαριστήσω μερικούς ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμένα. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν, είναι σημαντικό για εμένα. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω αυτό που αγαπάω. Μου έχει δώσει πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους ανθρώπους στο κοντιν

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Παπαπέτρου: «Ο Παναθηναϊκός μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου»

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου μετά την παραλαβή του βραβείου του MVP της περσινής Basket League.  Πολυτιμότερος παίκτης της Basket League 2020-21 αναδείχθηκε ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του MVP ευχαριστώντας την ομάδα για την εμπιστοσύνη [που του έδειξε. Ο Έλληνας άσσος δήλωσε ευγνώμων για τη βράβευσή του και τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να βελτιώνεται και να είναι ο καλύτερός του εαυτός για τον ίδιο, το ελληνικό μπάσκετ και την ομάδα του. Στις δηλώσεις που έκανε, ανέφερε: «Δεν έχω προετοιμάσει κάτι συγκεκριμένο να πω. Θέλω να ευχαριστήσω μερικούς ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμένα. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν, είναι σημαντικό για εμένα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)