«Όσο είμαι με τον Μάρκο Σεφερλή, δεν πρόκειται να με φωνάξει ποτέ κανένας»

17:14 - 19/09/2021

Ο Γιάννης Καπετάνιος έδωσε συνέντευξη στο Όλα Γκουντ και στην Ελένη Καρποντίνη και μίλησε για το πως είναι ως συνεργάτης […] The post «Όσο είμαι με τον Μάρκο Σεφερλή, δεν πρόκειται να με φωνάξει ποτέ κανένας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Καπετάνιος: «Όσο είμαι με τον Μάρκο Σεφερλή, δεν πρόκειται να με φωνάξει ποτέ κανένας»

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Καπετάνιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη για τον Μάρκο Σεφερλή. Για την άριστη θέση που διατηρεί με τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και τον λόγο που δεν του γίνονται τηλεοπτικές προτάσεις μίλησε ο Γιάννης Καπετάνιος στο Όλα Γκουντ και στην Ελένη Καρποντίνη. «Από το 2005 είμαι συνεχώς στο Δελφινάριο με τον Μάρκο Σεφερλή. ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Καπετάνιος: «Όσο είμαι με τον Μάρκο Σεφερλή, δεν πρόκειται να με φωνάξει ποτέ κανένας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Καπετάνιος: «Όσο είμαι με τον Μάρκο Σεφερλή, δεν πρόκειται να με φωνάξει ποτέ κανένας»

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Καπετάνιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη για τον Μάρκο Σεφερλή. Για την άριστη θέση που διατηρεί με τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και τον λόγο που δεν του γίνονται τηλεοπτικές προτάσεις μίλησε ο Γιάννης Καπετάνιος στο Όλα Γκουντ και στην Ελένη Καρποντίνη. «Από το 2005 είμαι συνεχώς στο Δελφινάριο με τον Μάρκο Σεφερλή. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»