Σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

14:50 - 19/09/2021

Όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολίασε η Ναταλία Γερμανού με την τηλεοπτική σας παρέα το μεσημέρι […] The post Σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Γερμανού: Σοκαρισμένη με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη (Βίντεο)

«Κακώς είναι στη φυλακή για μένα ο Πέτρος» δήλωσε η Μαρία Ιωαννίδου - «Εμείς μπορεί να μη συμφωνούμε και καλά κάνουμε και δεν συμφωνούμε» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ναταλία Γερμανού: Σχολιάζει τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» σχολίασε τα όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου...

Διαβάστε το στο Zougla

Ναταλία Γερμανού: Σχολιάζει τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» σχολίασε τα όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Άφωνη η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου – «Είναι δύσκολη η θέση μου…»

Τις δηλώσεις της Μαρία Ιωαννίδου, στις οποίες επιμένει για τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι είναι ένας αξιόλογος ηθοποιός και μάλιστα, υποστηρίζει ότι κακώς είναι στη φυλακή, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού με την τηλεοπτική σας παρέα το μεσημέρι της Κυριακής στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται». Η παρουσιάστρια του Alpha δεν έκρυψε, μάλιστα, το σοκ της για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Ναταλία Γερμανού για τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου: “Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου”

Η Μαρία Ιωαννίδου πρόσφατα παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, ενώ οι δηλώσεις της για τον Πέτρο To άρθρο Η Ναταλία Γερμανού για τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου: “Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ναταλία Γερμανού: Σοκαρισμένη με τις δηλώσεις της Ιωαννίδου για τον Φιλιππίδη

Δημοσιεύθηκε: 19 Σεπτεμβρίου 2021 15:15 Όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολίασε η Ναταλία Γερμανού. Με την τηλεοπτική σας παρέα το μεσημέρι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ναταλία Γερμανού: Σοκαρισμένη με τις δηλώσεις της Ιωαννίδου για τον Φιλιππίδη

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»