Σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου
14:50 - 19/09/2021
Όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολίασε η Ναταλία Γερμανού με την τηλεοπτική σας παρέα το μεσημέρι […]
The post Σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Γερμανού: Σοκαρισμένη με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη (Βίντεο)
«Κακώς είναι στη φυλακή για μένα ο Πέτρος» δήλωσε η Μαρία Ιωαννίδου - «Εμείς μπορεί να μη συμφωνούμε και καλά κάνουμε και δεν συμφωνούμε» είπε η Ναταλία Γερμανού.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΝαταλία Γερμανού: Σχολιάζει τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» σχολίασε τα όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου...
Διαβάστε το στο ZouglaΝαταλία Γερμανού: Σχολιάζει τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» σχολίασε τα όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.
Η...
Διαβάστε το στο govastileto.grΆφωνη η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου – «Είναι δύσκολη η θέση μου…»
Τις δηλώσεις της Μαρία Ιωαννίδου, στις οποίες επιμένει για τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι είναι ένας αξιόλογος ηθοποιός και μάλιστα, υποστηρίζει ότι κακώς είναι στη φυλακή, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού με την τηλεοπτική σας παρέα το μεσημέρι της Κυριακής στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται». Η παρουσιάστρια του Alpha δεν έκρυψε, μάλιστα, το σοκ της για […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Ναταλία Γερμανού για τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου: “Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου”
Η Μαρία Ιωαννίδου πρόσφατα παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, ενώ οι δηλώσεις της για τον Πέτρο
To άρθρο Η Ναταλία Γερμανού για τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου: “Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝαταλία Γερμανού: Σοκαρισμένη με τις δηλώσεις της Ιωαννίδου για τον Φιλιππίδη
Δημοσιεύθηκε: 19 Σεπτεμβρίου 2021 15:15 Όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολίασε η Ναταλία Γερμανού. Με την τηλεοπτική σας παρέα το μεσημέρι...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ναταλία Γερμανού: Σοκαρισμένη με τις δηλώσεις της Ιωαννίδου για τον Φιλιππίδη
Διαβάστε το στο spoilers