Πακιάο ως υποψήφιος για πρόεδρος των Φιλιππίνων στις εκλογές ’22
13:50 - 19/09/2021
Το κυβερνών πολιτικό κόμμα στις Φιλιππίνες πρότεινε σήμερα τον αστέρα της πυγμαχίας, Μάνι Πακιάο ως υποψήφιο, για τις προεδρικές εκλογές του 2022, όπως δήλωσε στενός συνεργάτης του. Ο θρυλικός «PacMan»,…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
O Πακιάο βάζει υποψηφιότητα για Πρόεδρος στις Φιλιππίνες
Ο αστέρας της πυγμαχίας Μάνι Πακιάο, δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος των Φιλιππίνων το επόμενο έτος.
Διαβάστε το στο GazzettaΥποψήφιος Πρόεδρος των Φιλιππίνων ο Μάνι Πακιάο
Ο Μάνι Πακιάο ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για Πρόεδρος των Φιλιππίνων το επόμενο έτος, αποδεχόμενος την πρόταση από το PDP-Laban, κυβερνών πολιτικό κόμμα στις Φιλιππίνες.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΥποψήφιος για την προεδρία στις Φιλιππίνες ο Μάνι Πακιάο!
Την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία στις Φιλιππίνες έκανε γνωστή ο Μάνι Πακιάο. O θρύλος της πυγμαχίας αποδέχτηκε την πρόταση υποψηφιότητας που έκανε το PDP-Laban, κυβερνών πολιτικό κόμμα στις Φιλιππίνες, κατά τη διάρκεια της εθνικής συνέλευσης της παράταξης. «Είμαι μαχητής και θα είμαι πάντα μαχητής εντός και εκτός του ρινγκ. Αποδέχομαι την υποψηφιότητά ως […]
The post Υποψήφιος για την προεδρία στις Φιλιππίνες ο Μάνι Πακιάο! appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΥποψήφιος για πρόεδρος των Φιλιππίνων ο πυγμάχος Μάνι Πακιάο
Ο αστέρας της πυγμαχίας Μάνι Πακιάο δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος των Φιλιππίνων το επόμενο έτος.Γνωστός για τις επιτυχίες του εντός του ρίνγκ και ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους στην ιστορία, ο Μάνι Πακιάο προέβη σε μία ιδιαίτερη δήλωση στην οποία γνωστοποίησε ότι είναι έτοιμος για μία μεγάλη αλλαγή. Ο Μάνι Πακιάο, αποδεχόμενος την πρόταση υποψηφιότητας που έκανε το PDP-Laban, κυβερνών πολιτικό κόμμα στις Φιλιππίνες, κατά τη διάρκεια της εθνικής συνέλευσης της παράταξης θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος των Φιλιππίνων. «Είμαι μαχητής και θα είμαι πάντα μαχητής εντός και εκτός του ρινγκ. Αποδέχομαι την υποψηφιότητά ως υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας των Φιλιππίνων», δήλωσε ο 42
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΠακιάο – «Θα είμαι υποψήφιος για πρόεδρος των Φιλιππίνων»
Ο αστέρας της πυγμαχίας, Μάνι Πακιάο δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος των Φιλιππίνων το επόμενο έτος, αποδεχόμενος την πρόταση που έκανε το κυβερνών κόμμα.
Διαβάστε το στο to10.gr