Βαλάντης: Απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν σε σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη - Δείτε βίντεο

12:08 - 19/09/2021

Ο τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα - Τι απάντησε για την προσωπική του κατάσταση

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαλάντης: Η απάντηση στις φήμες πως είναι ζευγάρι με την Πόπη Μαλλιωτάκη

Πως αντέδρασε ο Βαλάντης όταν ρωτήθηκε: Για τον έρωτα και την φημολογούμενη σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη μίλησε ο Βαλάντης στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA. «Με την Πόπη Μαλλιωτάκη δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Η γυναίκα ανέβασε ένα στόρι στο Instagram τραγουδώντας ένα τραγούδι μου από την Βαρκελώνη και πάντα τα κάνω αυτά ... Περισσότερα To άρθρο Βαλάντης: Η απάντηση στις φήμες πως είναι ζευγάρι με την Πόπη Μαλλιωτάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βαλάντης – Απαντάει τελικά αν είναι σε σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη

Η κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!» συνάντησε τη Βαλάντη, ο οποίος διέψευσε τις φήμες για τη σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη και αποκάλυψε ότι δεν έχει ερωτευτεί ξανά, μετά το τέλος της σχέσης του με την Κατερίνα Καπόλα.

Διαβάστε το στο in.gr

Βαλάντης: Τι απαντά στις φήμες περί σχέσης του με την Πόπη Μαλλιωτάκη (vid)

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Βαλάντης ανέφερε: “Έχω πέσει στα πατώματα από έρωτα, πριν περίπου 4,5 χρόνια, στην προηγούμενή μου σχέση, την Κατερίνα. Μετά την Κατερίνα δεν ερωτεύτηκα ξανά. Μπήκα σε μία σχέση για να ξεπεράσω την προηγούμενη. Ήταν λάθος αυτό”. Σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την Πόπη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Drakoulis Dry Raw: Καινούργια πιάτα πιο «εστιατορικά» διευρύνουν το μενού του εκλεκτού κρεατομάγαζου

Πόλεμος στη Γάζα: Τρία βρέφη πέθαναν από υποθερμία λόγω του ψύχους μέσα σε 48 ώρες

Θανάσης Αλευράς: Το στιγμιότυπο από το 1984 - Η σχέση μου με τις γιορτινές μέρες φαίνεται από τότε, γράφει

Αναβλήθηκε για τις 8 Ιανουαρίου η δίκη του 35χρονου αστυνομικού της Βουλής

Χαλάνδρι: Για το Σάββατο αναβλήθηκε η δίκη του αστυνομικού που επιτέθηκε σε αντιδήμαρχο και εθελοντή Άγιο Βασίλη

Φινλανδία: Μυστήριο με ζημιά σε υποθαλάσσιο καλώδιο ηλεκτρικής ενέργειας