Άμπελ Φερέιρα: «Είμαι τρελός και κάποιες φορές ηλίθιος»

10:46 - 19/09/2021

Χαρούμενος και αποφορτισμένος από την πίεση των προηγούμενων ημερών, εμφανίστηκε ο Άμπελ Φερέιρα, μετά την επιστροφή  της Παλμέιρας στις επιτυχίες, νικώντας (2-0) εκτός έδρας  την Σαπεκοένσε.  Σε ένα παιχνίδι, όπου…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αμπέλ Φερέιρα για τα αγωνιστικά του πειράματά – «Είμαι τρελός και κάποιες φορές ηλίθιος»

Σε μία φοβερή αυτοκριτική με μπόλικη δόση χιούμορ προχώρησε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα. Χαρούμενος και…αποφορτισμένος από την πίεση των προηγούμενων ημερών, εμφανίστηκε ο Άμπελ Φερέιρα, μετά την επιστροφή της Παλμέιρας στις επιτυχίες, νικώντας (2-0) εκτός έδρας την Σαπεκοένσε. Σε ένα παιχνίδι, όπου πειραματίστηκε, αλλάζοντας θέσεις στους ακραίους αμυντικούς ... Περισσότερα To άρθρο Αμπέλ Φερέιρα για τα αγωνιστικά του πειράματά – «Είμαι τρελός και κάποιες φορές ηλίθιος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αμπελ Φερέιρα: «Είμαι τρελός προπονητής που μερικές φορές γίνομαι ηλίθιος»

Μυθική ατάκα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη της Παλμέιρας επί της Σαπεκοένσε.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Αμπέλ Φερέιρα: Είμαι ένας τρελός προπονητής και μερικές φορές γίνομαι ηλίθιος

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ προκάλεσε εντύπωση με τις δηλώσεις του. Ο Πορτογάλος δεχόταν έντονη κριτική λόγω των κακών αποτελεσμάτων της ομάδας του, αλλά η νίκη επί της Σαπεκοένσε επανέφερε την ηρεμία στην Παλμέιρας, με τον Φερέιρα να εκπλήσσει με την απάντησή του, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ρισκάρει πολύ στους αγώνες. «Είμαι τρελός, ένας νέος προπονητής που του αρέσει να κάνει πράγματα εκτός πλαισίου, που κάνει λάθη, που χάνει και που μερικές φορές είναι ηλίθιος. Ξέρω τι κάνω, από πού ήρθα, πού είμαι, τι θέλω, πού θέλω να πάω και οι παίκτες μου πιστεύουν σε μένα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν ο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φερέιρα: «Είμαι τρελός και κάποιες φορές ηλίθιος»

Ο Αμπέλ Φερέιρα σχολίασε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο την επιστροφή της Παλμέιρας στις νίκες.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Απίστευτη ατάκα από πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ: «Είμαι τρελός και κάποιες φορές ηλίθιος»!

Απίστευτη ατάκα από πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ: «Είμαι τρελός και κάποιες φορές ηλίθιος»! 19/09/2021 Ανακουφισμένος μετά τη νίκη της Παλμέιρας επί της Σαπεκοένσε (0-2) εμφανίστηκε ο Άμπελ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε δημόσια αυτοκριτική και με αρκετή δόση χιούμορ αναφορικά με τις επιλογές του, που συχνά... ξενίζουν. «Είμαι τρελός, ένας νέος προπονητής που του αρέσει να κάνει πράγματα εκτός πλαισίου, που κάνει λάθη, που χάνει και που μερικές φορές είναι ηλίθιος. Ξέρω τι κάνω, από πού ήρθα, πού είμαι, τι θέλω, πού θέλω να πάω και οι παίκτες μου πιστεύουν σε μένα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν ο παίκτης είναι καλός, η συλλογική ιδέα εί

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Φερέιρα – «Είμαι τρελός και ηλίθιος μερικές φορές»

Ειλικρινής με τον εαυτό του φάνηκε να είναι ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα λέγοντας πως «είναι τρελός και καμιά φορά ηλίθιος» με τις επιλογές του

Διαβάστε το στο to10.gr

Αμπέλ Φερέιρα: «Είμαι τρελός και κάποιες φορές ηλίθιος»

Χαρούμενος και… αποφορτισμένος από την πίεση των προηγούμενων ημερών, εμφανίστηκε ο Άμπελ Φερέιρα, μετά την επιστροφή  της Παλμέιρας στις επιτυχίες, νικώντας (2-0) εκτός έδρας  την Σαπεκοένσε. Σε ένα παιχνίδι, όπου πειραματίστηκε, αλλάζοντας θέσεις στους ακραίους αμυντικούς του, Γκουστάβο Γκόμεζ και Λουάν, οι οποίοι έπαιξαν, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. «Είμαι τρελός, ένας νέος προπονητής που του […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά