Μπάρακ Ομπάμα: «Οι γυναίκες είναι αναμφισβήτητα καλύτερες σε ηγετικές θέσεις»
09:21 - 19/12/2019
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα μίλησε ιδιαίτερα θετικά για τις γυναίκες σε ηγετικές θέσεις. Οι γυναίκες είναι «αναμφισβήτητα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπαράκ Ομπάμα : Οι γυναίκες είναι καλύτερες από τους άντρες στην ηγεσία
Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα τα περισσότερα προβλήματα στον κόσμο πηγάζουν από μεγάλους στην ηλικία πολιτικούς, κυρίως άνδρες, που κατέχουν θέσεις εξουσίας
Διαβάστε το στο in.grΟμπάμα: Οι γυναίκες είναι “αναμφισβήτητα καλύτερες” σε ηγετικές θέσεις
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα μίλησε ιδιαίτερα θετικά για τις γυναίκες σε ηγετικές θέσεις. Οι γυναίκες είναι “αναμφισβήτητα καλύτερες” σε ηγετικές θέσεις από τους άνδρες, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και πρόσθεσε ότι αρκετά από τα προβλήματα στον κόσμο προέρχονται από ηλικιωμένους άνδρες “που δεν αποχωρούν”. “Γυναίκες, θέλω μόνο να ξέρετε, δεν […]
The post Ομπάμα: Οι γυναίκες είναι “αναμφισβήτητα καλύτερες” σε ηγετικές θέσεις appeared first on Militaire.gr.
Διαβάστε το στο militaire.grΟ Ομπάμα προτιμά τις γυναίκες σε ηγετικές θέσεις
ΚΟΣΜΟΣ
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα μίλησε ιδιαίτερα θετικά για τις γυναίκες σε ηγετικές θέσεις.
Οι γυναίκες είναι "αναμφισβήτητα καλύτερες" σε ηγετικές θέσεις από τους άνδρες, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και πρόσθεσε ότι αρκετά από τα προβλήματα στον κόσμο προέρχονται από ηλικιωμένους άνδρες "που δεν αποχωρούν".
"Γυναίκες, θέλω μόνο να ξέρετε, δεν είστε τέλειες, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι αναμφισβήτητα ότι είστε καλύτερες από εμάς [τους άντρες] ", δήλωσε ο Μπάρακ Ομπάμα στη διάρκεια ομιλίας του στη Singapore Expo.
"Είμαι απολύτως βέβαιος ότι για δύο χρόνια, εάν κάθε κράτος στη Γη ήταν υπό τη διοίκηση γυναικών, θα βλέπατε μια σημαντική βελτίωση σχεδόν σε όλα" παρατήρησε διευ
Διαβάστε το στο topontiki.gr