Κώστας Αρζόγλου: «Στα διώξιμα γίνομαι Τούρκος, αυτοδικώ»

20:00 - 17/09/2021

Ο Κώστας Αρζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιναού και μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο κι […] The post Κώστας Αρζόγλου: «Στα διώξιμα γίνομαι Τούρκος, αυτοδικώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Αρζόγλου για ελληνικό #metoo: Στα διώξιμα γίνομαι Τούρκος, αυτοδικώ

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο κι τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου. -Καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Τι αντίκτυπο έχουν στο επάγγελμα του ηθοποιού; Καταρχάς μιλάμε για πέντε ανθρώπους μέσα σε εννιά χιλιάδες. Νομίζω ότι υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής σε όλες τις περιπτώσεις και είναι ο εγωκεντρισμός τον οποίο έχουν πολύ συχνά οι νεόπλουτοι. Τους δίνεις εξουσία, την οποία δεν ξέρουν να διαχειριστούν. Δεν αναφέρομαι φυσικά στα ποινικά αδικήματα, αλλά στις άσχημες συμπεριφορές. Στα διώξιμα γίνομαι Τούρκος, αυτοδικώ. Είμαι υπερήφανος που αυτό το φερμουάρ άνοιξε από τους

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κώστας Αρζόγλου για ελληνικό #metoo: Στα διώξιμα γίνομαι Τούρκος, αυτοδικώ

Τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο κι τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου. «Καταρχάς μιλάμε για πέντε ανθρώπους μέσα σε εννιά χιλιάδες. Νομίζω ότι υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής σε όλες τις περιπτώσεις και είναι ο εγωκεντρισμός τον οποίο έχουν πολύ συχνά […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»