Κατερίνα Παναγοπούλου: «Ήμουν στο όριο να βάλω τα κλάματα στον αέρα»
16:56 - 17/09/2021
Στο Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Παναγοπούλου κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για περιστατικά […]
The post Κατερίνα Παναγοπούλου: «Ήμουν στο όριο να βάλω τα κλάματα στον αέρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Παναγοπούλου: Ήμουν στο όριο να βάλω τα κλάματα στον αέρα
Για περιστατικά που την έχουν συγκινήσει στη διάρκεια της παρουσίασης των δελτίων ειδήσεων, μίλησε η Κατερίνα Παναγοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Ζορίστηκα πάρα πολύ φέτος το καλοκαίρι κι ήμουν στο όριο να βάλω τα κλάματα στον αέρα. Δεν θα ήθελα να το κάνω γιατί δεν είμαστε εμείς η είδηση αλλά οι άνθρωποι που μιλούν. Όταν ένας άνθρωπος βγήκε στο δελτίο ζωντανά και είπε κάηκε το σπίτι μου, έχω τα κλειδιά στην τσέπη μου αλλά δεν έχω που να γυρίσω και κάηκαν οι παιδικές φωτογραφίες των παιδιών μου, τον άκουγα με πολύ μεγάλη δυσκολία» τόνισε η δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Όπως επίσης γίνομαι έξαλλη με υποθέσεις βίας σε παιδιά. Ευτυχώς εκείνη την ώρα παίζει ρε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Παναγοπούλου: Ήμουν στο όριο να βάλω τα κλάματα στον αέρα
17 Σεπτεμβρίου 2021 18:46 «Δεν μπορώ να συγκρατηθώ» τόνισε η Κατερίνα Παναγοπούλου Συνέντευξη στο Πάμε Δανάη έδωσε η Κατερίνα Παναγοπούλου κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Παναγοπούλου: Ήμουν στο όριο να βάλω τα κλάματα στον αέρα
Διαβάστε το στο spoilers