ΔΕΘ: Απεργία πείνας από άστεγο καστανά - «Μου πήραν το καρότσι που ζούσα»
16:42 - 17/09/2021
Απεργία πείνας έξω από την ΔΕΘ ξεκίνησε ένας 70χρονος καστανάς, γιατί η Δημοτική Αστυνομία πήρε το καρότσι του, με το οποίο έβγαζε τα προς το ζην. Το ιστορικό και τι καταγγέλει ο ίδιος.Γνωστός καστανάς στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε απεργία πείνας έξω από την ΔΕΘ, καθώς η Δημοτική Αστυνομία πήρε το καρότσι του, με το οποίο ζούσε και έβγαζε τα προς το ζην, σύμφωνα με τον ίδιο. Ο 70χρονος και άστεγος καστανάς μίλησε στο thestival.gr και τόνισε πως δεν πωλούσε τίποτα παράνομο και ότι είχε την απαραίτητη άδεια. Ακόμα, σημείωσε ότι μόνο από τον ίδιο πήραν το καρότσι του και όχι από άλλους πλανόδιους πωλητές της πλατείας. Παρόλα αυτά, την Πέμπτη (16/9) η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης «σήκωσε» όλους τους π
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η δημοτική αστυνομία τα έβαλε με έναν καστανά: «Μου πήραν το καρότσι με το οποίο ζούσα»
Η δημοτική αστυνομία τα έβαλε με έναν καστανά: «Μου πήραν το καρότσι με το οποίο ζούσα» Ξεκίνησε απεργία πείνας έξω από τη ΔΕΘ Σε έναν κατατρεγμένο βιοπαλαιστή εξάντλησαν την αυστηρότητά τους άνδρες της δημοτικής αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, με τον ίδιο να προχωράει σε απεργία πείνας. Στο παρελθόν, οι αρχές είχαν επιβάλλει πρόστιμο 10.000 ευρώ στον 70χρονο που πουλούσε κάστανα χωρίς άδεια, με […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr