Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η αγαπημένη κωμική σειρά επιστρέφει με νέες περιπέτειες
14:46 - 17/09/2021
Πρεμιέρα κάνει στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, η κωμική σειρά μυθοπλασίας «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» με νέα επεισόδια και ακόμη περισσότερες ανατροπές, περιπέτειες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Με τους… […]
The post Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η αγαπημένη κωμική σειρά επιστρέφει με νέες περιπέτειες appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο – Η αγαπημένη κωμική σειρά έρχεται πάλι με καινούριες περιπέτειες και ανατροπές!
Δημοσιεύθηκε: 17 Σεπτεμβρίου 2021 22:52 Πρεμιέρα κάνει στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, η κωμική σειρά μυθοπλασίας «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» με νέα επεισόδια και ακόμη περισσότερες ανατροπές, περιπέτειες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Με τους…...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χαιρέτα μου τον Πλάτανο – Η αγαπημένη κωμική σειρά έρχεται πάλι με καινούριες περιπέτειες και ανατροπές!
Διαβάστε το στο spoilersΧαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η αγαπημένη κωμική σειρά επιστρέφει στην ΕΡΤ1 – Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια
Η αγαπημένη κωμική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», επιστρέφει με νέες περιπέτειες και ανατροπές στην ΕΡΤ1.
Διαβάστε το στο monopoli.gr