Κάτια Δανδουλάκη: «Να βρούμε κοινό σημείο πλεύσης με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου; Δεν υπάρχει»
12:28 - 17/09/2021
Καλεσμένη στο Πρωινό την Παρασκευή βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη. Η Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει την σπουδαία […]
The post Κάτια Δανδουλάκη: «Να βρούμε κοινό σημείο πλεύσης με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου; Δεν υπάρχει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάτια Δανδουλάκη: Να βρούμε κοινό σημείο πλεύσης με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου; Δεν υπάρχει
Αιχμηρότατο ήταν το σχόλιο της Κάτιας Δανδουλάκη όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο «Πρωινό» ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Δεν μπορώ να το κριτικάρω αυτό γιατί για να το πει το εννοεί, δεν λέει κάτι που δεν το εννοεί. Λέει κάτι που εκείνη πιστεύει. Αν αυτό που πιστεύει είναι ευθυγραμμισμένο με την ψυχή της, δεν έχω να πω κάτι. Πιστεύει αυτό, εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο, οπότε, τι; Να βρούμε ένα κοινό σημείο πλεύσης; Δεν υπάρχει» τόνισε η Κάτια Δανδουλάκη και πρόσθεσε: «Γιατί να κατακρίνω κάτι; Κάποιος λέει κάτι που αισθάνεται. Τώρα, αν εσύ αισθάνεσαι κάτι διαφορετικό κάνε το ή πες το. Πώς θα κρίνω έναν άνθρωπο π
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚάτια Δανδουλάκη για υπόθεση Φιλιππίδη: Δεν υπάρχει κοινό σημείο πλεύσης με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Η Κάτια Δανδουλάκη είπε τα εξής: «Δεν μπορώ να το κριτικάρω αυτό γιατί για να το πει το εννοεί, δεν λέει κάτι που δεν το εννοεί. Λέει κάτι που εκείνη πιστεύει. Αν αυτό που πιστεύει είναι ευθυγραμμισμένο με την ψυχή της, δεν έχω να πω κάτι. Πιστεύει αυτό, εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο, οπότε, τι; […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Κάτια Δανδουλάκη αντιδρά για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: “Να βρούμε ένα κοινό σημείο πλεύσης; Δεν υπάρχει”
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη στη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό,
To άρθρο Η Κάτια Δανδουλάκη αντιδρά για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: “Να βρούμε ένα κοινό σημείο πλεύσης; Δεν υπάρχει” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ Κάτια Δανδουλάκη για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για Φιλιππίδη
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν το πρωί της Παρασκευής η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.
Διαβάστε το στο real.grΔανδουλάκη: Άστραψε και βρόντηξε:«Να βρούμε κοινό σημείο πλεύσης με την Κωνσταντινίδου;Δεν υπάρχει»
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις…
Διαβάστε το στο queen.grΔανδουλάκη: Άστραψε και βρόντηξε:«Να βρούμε κοινό σημείο πλεύσης με την Κωνσταντινίδου;Δεν υπάρχει»
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μίλησε…
Διαβάστε το στο onsports.grΔανδουλάκη: Άστραψε και βρόντηξε:«Να βρούμε κοινό σημείο πλεύσης με την Κωνσταντινίδου;Δεν υπάρχει»
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο…
Διαβάστε το στο astrology.grAιχμές από Κάτια Δανδουλάκη προς Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Φιλιππίδη
«Να βρούμε κοινό σημείο πλεύσης; Δεν υπάρχει»
Διαβάστε το στο news.grΈξαλλη η Δανδουλάκη! Να βρούμε κοινό σημείο πλεύσης με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για Πέτρο Φιλιππίδη; Δεν υπάρχει…”
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν το πρωί της Παρασκευής η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πριν από μερικές ημέρες η ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, ανέφερε πως “οι ηθοποιοί είναι άνθρωποι με αδυναμίες”. «Δεν μπορώ να το […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚάτια Δανδουλάκη: "Να βρούμε κοινό σημείο πλεύσης με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου; Δεν υπάρχει" (video)
"Αν αυτό που πιστεύει είναι ευθυγραμμισμένο με την ψυχή της, δεν έχω να πω κάτι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr