Big Brother: Η Σοφία εξομολογείται – «Καθάριζα τουαλέτες, δούλευα σαν είλωτας»

00:36 - 17/09/2021

Μια εξομολόγηση έκανε η Σοφία Αλεξανιάν σε μονόλογό της στο Big Brother. Συγκεκριμένα η ίδια μίλησε για το πόσο δύσκολα […] The post Big Brother: Η Σοφία εξομολογείται – «Καθάριζα τουαλέτες, δούλευα σαν είλωτας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother – Η Σοφία ξεσπά «Καθάριζα τουαλέτες, ανεχόμουν τα πάντα και το βούλωνα»

Η Σοφία Αλεξανιάν εξομολογείται για πρώτη φορά..

Διαβάστε το στο in.gr

Η Σοφία εξομολογείται στο Big Brother: «Καθάριζα τουαλέτες και όλα μου τα λεφτά έφευγαν στο...»

Η Σοφία Αλεξανιάν έκανε μία προσωπική αποκάλυψη καθισμένη στο κρεβάτι της στο επεισόδιο της Πέμπτης του Big Brother. Συγκεκριμένα η ίδια μίλησε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Big Brother: Η εξομολόγηση της Σοφίας – Καθάριζα τουαλέτες αλλά μου έφυγαν όλα τα λεφτά

17 Σεπτεμβρίου 2021 07:05 «Όλα μου τα λεφτά έφευγαν στο αχάριστο θέατρο, το οποίο ποτέ δεν μου άνοιξε την αγκαλιά του», δήλωσε η Σοφία Αλεξανιάν... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Big Brother: Η εξομολόγηση της Σοφίας – Καθάριζα τουαλέτες αλλά μου έφυγαν όλα τα λεφτά

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»