Ολυμπιακός – Αντβέρπ 2-1: Νίκη με λυτρωτή Ρέαμπτσουκ στο 87ο λεπτό

23:52 - 16/09/2021

Με τον Ρέαμπτσουκ να δίνει τη λύση στο 87′ με τρομερό σουτ, ο Ολυμπιακός νίκησε την Αντβέρπ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι ήλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού από το ξεκίνημά του αλλά δεν είχε και φάσεις. Με τους Βέλγους να είναι συνεχώς σε θέση άμυνας, οι χώροι δεν υπήρχαν για τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, με αποτέλεσμα να περνάνε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Τουλάχιστον μέχρι το 25′, γιατί στη συνέχεια ήρθαν και οι ευκαιρίες. Αρχικά, αυτές ήταν του Ολυμπιακού, όπως για παράδειγμα στο 29′, όταν ο Σισέ με καρφωτή κεφαλιά δεν βρήκε στόχο. Σχεδόν δέκα λεπτά μετά, στο 38′, το Καραϊσκάκη πανηγύρισε για το πολύ ωραίο γκολ του Ελ Αραμπί με προβολή

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακός - Αντβέρπ 2-1: Ο από μηχανής Ρέαμπτσουκ έδωσε τη νίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της έδρας του και επικράτησε της Αντβέρπ με 2-1, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ολυμπιακός – Αντβέρπ: Λύτρωση με Ρέαμπτσουκ – Νίκησε τους Βέλγους με 2-1

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με δυσκολία 2-1 της Αντβέρπ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. The post Ολυμπιακός – Αντβέρπ: Λύτρωση με Ρέαμπτσουκ – Νίκησε τους Βέλγους με 2-1 appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ολυμπιακός-Αντβέρπ 2-1: Νίκη με… καρδιοχτύπια

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το «δεξί» την προσπάθειά του στους ομίλους του Europa League, επικρατώντας της Αντβέρπ στο Φάληρο με 2-1, στο πλαίσιο του 4ου ομίλου. Με διακυμάνσεις στην απόδοσή τους, οι γηπεδούχοι προβλημάτισαν με την ανασταλτική λειτουργία τους καθώς δέχθηκαν φάσεις, αλλά είχαν από μηχανής Θεό τον Ρέαμπτσιουκ που σκόραρε το νικητήριο γκολ στο […] Ολυμπιακός-Αντβέρπ 2-1: Νίκη με… καρδιοχτύπια on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Ολυμπιακός – Αντβέρπ 2-1: Λύτρωση με Ρέαμπτσιουκ

Ο Ολυμπιακός χάρη στα γκολ των Ελ Αραμπί και Ρέαμπτσιουκ πήρε το τρίποντο στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League κόντρα στην Αντβέρπ.

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σαν σήμερα 27 Οκτωβρίου: Η «Du Pont» ανακαλύπτει το νάιλον και φέρνει επανάσταση Η «Du Pont» ανακαλύπτει το νάιλον και φέρνει επανάσταση – Από τη μόδα στα πεδία μάχης

«Βασίλισσα» στο Μπερναμπέου η Μπαρτσελόνα, διέλυσε με 4-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης και πήγε στο +6

Ματς… ΝΒΑ στη National League 1: Ο Ηλυσιακός νίκησε με 122-121 τον Προμηθέα 2014

Επανεκλέχθηκε το κυβερνών κόμμα «Γεωργιανό όνειρο» με ποσοστό 53% – Εξασφαλίσει περίπου 90 από τις 150 έδρες

Εξέγερση στις φυλακές Βόλου – Ισχυρές Αστυνομικές και Πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-0: Τη νίκησε παίζοντας με 10 παίκτες επί 70 λεπτά