«Υπήρχαν κάποιες στιγμές στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη που ήταν λίγο γκρίζες»

18:18 - 16/09/2021

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού για την φιλία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. -Με την […] The post «Υπήρχαν κάποιες στιγμές στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη που ήταν λίγο γκρίζες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Αρζόγλου: “Υπήρχαν κάποιες στιγμές στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη που ήταν λίγο γκρίζες”

Ο Κώστας Αρζόγλου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για την στενή φιλία που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού. -Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη σας έδενε μια δυνατή φιλία. Tι θυμάστε από εκείνη; Πώς ήταν σαν άνθρωπος; Νομίζω τελικά ότι ήταν πάρα πολύ τίμια και δίκαιη. Πίσω από το ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Αρζόγλου: “Υπήρχαν κάποιες στιγμές στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη που ήταν λίγο γκρίζες” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Υπήρχαν κάποιες στιγμές στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη που ήταν λίγο γκρίζες

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε στο Λοιπόν  για τη φιλία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. -Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη σας έδενε μια δυνατή φιλία. Tι θυμάστε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Υπήρχαν κάποιες στιγμές στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη που ήταν λίγο γκρίζες

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»