Ρίβερς: «Ο ήχος του ονόματός του Ίβκοβιτς πάντα θα μου φέρνει χαρά»

17:00 - 16/09/2021

Ρίβερς: «Ο ήχος του ονόματός του Ίβκοβιτς πάντα θα μου φέρνει χαρά» 16/09/2021 Ένας σπουδαίος παίκτης αποχαιρετά έναν σπουδαίο προπονητή. Η είδηση του θανάτου του Ντούσαν Ίβκοβιτς άγγιξε όπως είναι λογικό και τον Ντέιβιντ Ρίβερς, ο οποίος έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του την σεζόν 1996-97 υπό τις οδηγίες του "Ντούντα", οδηγώντας τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση της Euroleague. Ο παλαίμαχος γκαρντ με δήλωσή του δεν έκρυψε την στεναχώρια του, ωστόσο φρόντισε να προσθέσει ότι ο κόσμος δεν πρέπει να θρηνεί, αλλά να γιορτάζει την σπουδαία ζωή και τα επιτεύγματα του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Αναλυτικά η δήλωση του Ντέιβιντ Ρίβερς: Σήμερα, όπως όλοι, έμαθα δυστυ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρίβερς για Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Θα μου λείψει, αλλά ο ήχος του ονόματός του πάντα θα μου φέρνει χαρά»

Ο «ποταμός» που ήταν από τα πρώτα βιολιά του Ολυμπιακού το 1997 όταν οι Πειραιώτες έκαναν το τρίπλ κράουν με τον Σέρβο coach στο τιμόνι, δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για τον θάνατο του Ντούντα και πρόσθεσε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να θρηνεί, αλλά να γιορτάζει την σπουδαία ζωή και τα επιτεύγματα του 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)