Πρόεδρος Σερβίας για Ίβκοβιτς: «Η Σερβία θρηνεί, έδωσες την καρδιά σου για τη χώρα σου»
15:40 - 16/09/2021
Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε συγκλονισμένος για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς, εξηγώντας πως ο Ντούντα έδωσε την καρδιά του για την πατρίδα του και το μπάσκετ.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πρόεδρος Σερβίας για Ίβκοβιτς: «Είμαι συγκλονισμένος, σε ευχαριστούμε για όλα»
Πρόεδρος Σερβίας για Ίβκοβιτς: «Είμαι συγκλονισμένος, σε ευχαριστούμε για όλα»
16/09/2021
Το σερβικό, αλλά και όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ θρηνούν την απώλεια του θρύλου Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 77 ετών. Τις τελευταίες ώρες ο μπασκετικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο προπονητή, που θα ταφεί στον οικογενειακό τάφο στο Βελιγράδι.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, αποχαιρέτησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, τονίζοντας πως είναι συγκλονισμένος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είμαι συγκλονισμένος με τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Ντούντα ήταν ένας από τους κορυφαίους προπονητές στη Σερβία και την Ευρώπη, ένας άνθρωπος που ση
Διαβάστε το στο filathlos.grΠρόεδρος Σερβίας για Ίβκοβιτς – «Είμαι συγκλονισμένος, σε ευχαριστούμε για όλα»
Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ανέφερε πως είναι συγκλονισμένος για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Διαβάστε το στο to10.gr