Πρόεδρος Σερβίας για Ίβκοβιτς: «Η Σερβία θρηνεί, έδωσες την καρδιά σου για τη χώρα σου»

15:40 - 16/09/2021

Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε συγκλονισμένος για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς, εξηγώντας πως ο Ντούντα έδωσε την καρδιά του για την πατρίδα του και το μπάσκετ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρόεδρος Σερβίας για Ίβκοβιτς: «Είμαι συγκλονισμένος, σε ευχαριστούμε για όλα»

Πρόεδρος Σερβίας για Ίβκοβιτς: «Είμαι συγκλονισμένος, σε ευχαριστούμε για όλα» 16/09/2021 Το σερβικό, αλλά και όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ θρηνούν την απώλεια του θρύλου Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 77 ετών. Τις τελευταίες ώρες ο μπασκετικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο προπονητή, που θα ταφεί στον οικογενειακό τάφο στο Βελιγράδι. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, αποχαιρέτησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, τονίζοντας πως είναι συγκλονισμένος. Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είμαι συγκλονισμένος με τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Ντούντα ήταν ένας από τους κορυφαίους προπονητές στη Σερβία και την Ευρώπη, ένας άνθρωπος που ση

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Πρόεδρος Σερβίας για Ίβκοβιτς – «Είμαι συγκλονισμένος, σε ευχαριστούμε για όλα»

Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ανέφερε πως είναι συγκλονισμένος για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Οι τέσσερις νέοι σταθμοί του Ηλεκτρικού στην Αθήνα - Το σχέδιο της επέκτασης

Εθνική Κύπρου, Αυγουστή: «Υπάρχουν αδυναμίες που μας στοιχίζουν, είμαι αισιόδοξος για το μέλλον»

Γκαγκάτσης: «Εάν η ΕΠΟ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο ποσό θα πάμε σε ελληνική ΚΕΔ» (vid)

Γκαγκάτσης: «Στα σκαριά το προπονητικό κέντρο της Εθνικής, έχουμε κάποιες διαφορές για την Παιανία»

Εθνική Ελλάδος: Συμπληρώθηκε το παζλ με τους τέσσερις υποψήφιους αντιπάλους της στο Nations League

Γκαγκάτσης: «Αν ο ΠΑΟΚ δεν ειχε πάρει το πρωτάθλημα θα είχαμε κάνει εισαγγελική παραγγελία για το ημίχρονο του Άρης - ΑΕΚ»