Βουγιόσεβιτς για Ίβκοβιτς – «Μολύνθηκε από τα περιστέρια που ήταν το πάθος του»
15:32 - 16/09/2021
Ο σπουδαίος Σέρβος προπονητής Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αποκάλυψε την αιτία που επιδείνωσε θανατηφόρα την υγεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποκάλυψη: Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μολύνθηκε από τα περιστέρια του
«Ο Ντούντα μολύνθηκε από τα περιστέρια που ήταν το τεράστιο πάθος του! Είχε μαζέψει υγρό στον πνεύμονα από αυτό»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΆρης για Ίβκοβιτς: «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»
Η ΚΑΕ Άρης, η πρώτη ελληνική ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για την απώλεια του σπουδαίου τεχνικού.
Διαβάστε το στο GazzettaΒουγιόσεβιτς για Ίβκοβιτς: Ο Ντούντα μολύνθηκε από τα περιστέρια που ήταν το τεράστιο πάθος του
Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς μίλησε στη σερβική τηλεόραση για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς και αποκάλυψε πως ο Ντούντα μολύνθηκε από τα περιστέρια του. Η παθολογική αγάπη του Ντούσαν Ίβκοβιτς για τα περιστέρια είχε εξήγηση. Την αποκάλυψε ο ίδιος ο Ντούντα σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Είναι οικογενειακή ρίζα. Ο σπουδαίος φυσικός Νίκολα Τέσλα ήταν θείος της μητέρας μου. Ξέρω ότι στα δωμάτια που ζούσε είχε πάντοτε ζευγάρια περιστέρια. Είναι τρομερό πάθος, είναι τρέλα. Δουλεύω με επιλογές ειδών, τα ζευγαρώνω. Σήμερα, στον τρελό κόσμο που ζούμε, στο στρες, εμένα με λυτρώνει να ασχοληθώ τον ελάχιστο χρόνο που έχω ελεύθερο με τα περιστέρια μου». Ο θρύλος Ντούντα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝτούσαν Ίβκοβιτς- Βουγιόσεβιτς: «Μολύνθηκε από τα περιστέρια που ήταν το πάθος του»
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έφυγε από τη ζωή, λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 78 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος το χώρο του μπάσκετ. Ο Σέρβος πολυνίκης κόουτς εισήχθη στο νοσοκομείο με υγρό στον πνεύμονα και τελικά έχασε τη ζωή του. Για τον θάνατο του προπονητή-θρύλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ μίλησε ο Βουγιόσεβιτς, στο Prva...
The post Ντούσαν Ίβκοβιτς- Βουγιόσεβιτς: «Μολύνθηκε από τα περιστέρια που ήταν το πάθος του» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΙστοπλάσμωση: Τι προκαλεί η μόλυνση από τα περιστέρια που ήταν το πάθος του Ντούσαν Ίβκοβιτς
Όπως είναι γνωστό ότι και το σπίτι του ήταν γεμάτο από διακοσμητικά με περιστέρια που ήταν το μεγάλο πάθος του Σοφού. Μπορεί όμως η συγκεκριμένη τρέλα του Ίβκοβιτς να ευθύνεται για τον θάνατό του; Τα σενάρια άρχισαν μετά τις δηλώσεις του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Ντούντα μολύνθηκε από περιστέρια. Σύμφωνα με τους […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑποκάλυψη Βουγιόσεβιτς: O Ίβκοβιτς «πλήρωσε» την αγάπη του για τα περιστέρια – Νέα στοιχεία για τον θάνατό του
Για τον θάνατο του προπονητή-θρύλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ μίλησε ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, στο σερβικό Prva TV, γνωστοποιώντας μια άγνωστη λεπτομέρεια. «Ήξερα ότι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα, ότι είχε μολυνθεί από περιστέρια, που ήταν το μεγάλο του πάθος. Ξέρω, επίσης, ότι είχε προβλήματα με τον έρπη», είπε συγκεκριμένα ο Βουγιόσεβιτς. O Σέρβος προπονητής ανέφερε, επίσης, ότι είναι […]
The post Αποκάλυψη Βουγιόσεβιτς: O Ίβκοβιτς «πλήρωσε» την αγάπη του για τα περιστέρια – Νέα στοιχεία για τον θάνατό του appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΒουγιόσεβιτς: «Ο Ίβκοβιτς μολύνθηκε από τα περιστέρια»!
Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς μίλησε στην Σερβική Τηλεόραση για τον Ίβκοβιτς…
Διαβάστε το στο onsports.grΒουγιόσεβιτς: «Ο Ίβκοβιτς μολύνθηκε από τα περιστέρια του»!
Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αποκάλυψε ότι ο θρύλος του μπάσκετ μολύνθηκε από τα περιστέρια του Ο προπονητής Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, μίλησε για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς αποκαλύπτωντας ότι μολύνθηκε από τα…
Διαβάστε το στο politik.gr