Σπανούλης για Ίβκοβιτς: «Δάσκαλε, ηγέτη, άρχοντα, είμαι συντετριμμένος»

13:06 - 16/09/2021

Ο Βασίλης Σπανούλης με ένα μήνυμα του, υποκλίθηκε για ακόμα μία φορά στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και το μεγαλείο του. Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ομπράντοβιτς για Ίβκοβιτς: «Δύσκολη μέρα για μένα, είμαι πολύ στεναχωρημένος»

O Zέλικο Ομπράντοβιτς έδειξε την στεναχώρια του για τον κουμπάρο του, Ντούσαν Ίβκοβιτς που έφυγε από τη ζωή

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σπανούλης για Ίβκοβιτς: Δάσκαλε, ηγέτη, άρχοντα

Τι ανήρτησε στο Instagram

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

O Zέλικο Ομπράντοβιτς έδειξε την στεναχώρια του για τον κουμπάρο του, Ντούσαν Ίβκοβιτς που έφυγε από τη ζωή.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Σπανούλης για Ίβκοβιτς: Α ρε Ντούντα, δάσκαλε, ηγέτη, άρχοντα

Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τον τεράστιο Ντούσαν Ίβκοβιτς που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Μαζί μεγαλούργησαν και έφεραν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης το 2012, κατακτώντας τη Euroleague. Ο Βασίλης Σπανούλης είπε το δικό του αντίο στον μέντορα του, Ντούσαν Ίβκοβιτς που έφυγε από τη ζωή στα 77 του, αποκαλώντας τον «ΔΑΣΚΑΛΟ, ΗΓΕΤΗ, ΑΡΧΟΝΤΑ». Δύο τεράστιες μορφές που χάρισαν στους Πειραιώτες το δεύτερο ευρωπαϊκό της ιστορίας τους, ο ένας ηγέτης στο παρκέ και ο άλλος στον πάγκο. Δείτε την ανάρτηση του Kill Bill για τον θρύλο της προπονητικής «Α ρε Ντούντα ΔΑΣΚΑΛΕ,ΗΓΕΤΗ,ΑΡΧΟΝΤΑ!!!Οι λέξεις είναι μικρές, λίγες,μπροστά στο μεγαλείο σου..Σε ευχαριστώ για όσα μου δίδαξες..Σε ευχ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

O Zέλικο Ομπράντοβιτς έδειξε την στεναχώρια του για τον κουμπάρο του, Ντούσαν Ίβκοβιτς που έφυγε από τη ζωή Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχαν μια εξαιρετική σχέση νετός και εκτός γηπέδων, η οποία είχε φτάσει μέχρι και την… κουμπαριά. Ο Ζοτς μίλησε για τον Ντούντα που έφυγε από τη ζωή και τόνισε πως η Παρτιζάν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!