Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο απαγορευμένος έρωτας θα φέρει τα πάνω κάτω
12:36 - 16/09/2021
Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στον τρίτο κύκλο, στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες […]
The post Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο απαγορευμένος έρωτας θα φέρει τα πάνω κάτω appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγριες Μέλισσες: Ο απαγορευμένος έρωτας που θα φέρει τα πάνω κάτω
Η Ζωή Μεγαρίτη, σύζυγος του σκληρού χουντικού Ακύλα Μεγαρίτη, θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλλουν στις Άγριες Μέλισσες. Θα την υποδυθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου η οποία μίλησε στο «Πρωινό» και αποκάλυψε έναν παράνομο έρωτα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά. «Εγώ (σ.σ. Ζωή Μεγαρίτη) δεν συμφωνώ καθόλου με όλο αυτό (σ.σ. με τον Ακύλα Μεγαρίτη) και έχουμε δυσκολίες και στη συνύπαρξη και οικογενειακές. Είναι μια γυναίκα το 1967 παντρεμένη που έχει παράνομη σχέση. Δεν είμαι μια φοβισμένη, είναι μια δυναμική γυναίκα. Νομίζω ότι ο Κωνσταντής παραμένει ερωτευμένος με την Δρόσω. Έτσι κι αλλιώς, όλοι μας, όταν έχουμε σχέσεις δεν σημαίνει ότι είμαστε σε όλες τις σχέσεις μας ερωτευμένοι»
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΆγριες Μέλισσες: Αυτός ο απαγορευμένος έρωτας θα φέρει τα πάνω κάτω
Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στον τρίτο κύκλο, στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες.
Διαβάστε το στο thebest.grΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός ο απαγορευμένος έρωτας θα φέρει τα πάνω κάτω
Επικίνδυνοι έρωτες έρχονται στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ… Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στον τρίτο κύκλο, στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός θα ενσαρκώσει τη Ζωή Μεγαρίτη, σύζυγο του Ακύλα Μεγαρίτη. Η Ζωή Μεγαρίτη είναι μια γοητευτική γυναίκα, η οποία εδώ και χρόνια ζει μέσα σε έναν […]
The post ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός ο απαγορευμένος έρωτας θα φέρει τα πάνω κάτω appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΆγριες Μέλισσες: Ο απαγορευμένος έρωτας που θα φέρει τα πάνω κάτω
Επικίνδυνοι έρωτες έρχονται στις Άγριες Μέλισσες. Ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς είναι η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η ηθοποιός θα ενσαρκώσει τη Ζωή Μεγαρίτη, σύζυγο του Ακύλα Μεγαρίτη.
Διαβάστε το στο real.gr