Θάλεια Ματίκα: «Έζησα τραυματική εμπειρία με σκηνοθέτη, δεν έκανα καταγγελία στο ΣΕΗ»
12:16 - 16/09/2021
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Θάλεια Ματίκα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό […]
The post Θάλεια Ματίκα: «Έζησα τραυματική εμπειρία με σκηνοθέτη, δεν έκανα καταγγελία στο ΣΕΗ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θάλεια Ματίκα: Η τραυματική εμπειρία με σκηνοθέτη - «Δεν ήμουν καλά, μπήκα στο νοσοκομείο»
Βίαιη συμπεριφορά δέχτηκε στο παρελθόν η ηθοποιός - Τι αποκάλυψε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΘάλεια Ματίκα – «Μου συνέβη μια πολύ τραυματική εμπειρία με σκηνοθέτη. Δεν προχώρησα σε καταγγελία στο ΣΕΗ»
Τι λέει για το σύζυγό της, την καριέρα της και το άσχημο βίωμα στο θέατρο
Διαβάστε το στο in.grΘάλεια Ματίκα: Είχα τραυματική εμπειρία με σκηνοθέτη – Είχα μπει στο νοσοκομείο
Για τη δική της τραυματική εμπειρία με σκηνοθέτη μίλησε η Θάλεια Ματίκα, κληθείσα να σχολιάσει τις αποκαλύψεις για το ελληνικό #MeToo, που συγκλόνισαν τον καλλιτεχνικό χώρο και την ελληνική κοινωνία. Η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι είχε περάσει τόσο δύσκολα που αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. «Αυτό που κάποτε συνέβη σε μένα με σκηνοθέτη σε παράσταση ήταν πολύ τραυματική εμπειρία όχι μόνο για μένα αλλά για όλο το θίασο. Δεν προχώρησα σε καταγγελία στο ΣΕΗ. Θαυμάζω πάρα πολύ τις γυναίκες και τους ανθρώπους που τόλμησαν και μίλησαν. Εγώ δεν έχω αυτή την τόλμη αλλά αυτή η κίνηση που έγινε είναι τεράστιας σημασίας. Εξαιτίας του περιστατικού με τον σκηνοθέτη, μπήκα στο νοσοκομείο, δεν ήμουν καλά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘάλεια Ματίκα: Είχα τραυματική εμπειρία με σκηνοθέτη – Είχα μπει στο νοσοκομείο
Για τη δική της τραυματική εμπειρία με σκηνοθέτη μίλησε η Θάλεια Ματίκα, κληθείσα να σχολιάσει τις αποκαλύψεις για το ελληνικό #MeToo, που συγκλόνισαν τον καλλιτεχνικό χώρο και την ελληνική κοινωνία.
Διαβάστε το στο thebest.grΘάλεια Ματίκα: «Έζησα τραυματική εμπειρία με σκηνοθέτη – Δεν προχώρησα σε καταγγελία» (Video)
Η ίδια δε βρήκε την τόλμη να το καταγγείλλει στο ΣΕΗ, ωστόσο, θαυμάζει απεριόριστα όσες βρήκαν τη δύναμη να το κάνουν.
Διαβάστε το στο topontiki.grΘάλεια Ματίκα: Αποκάλυψε την τραυματική της εμπειρία με σκηνοθέτη – «Μπήκα στο νοσοκομείο»
«Δεν προχώρησα σε καταγγελία στο ΣΕΗ, δεν έχω αυτή την τόλμη»
Διαβάστε το στο news.gr