Η Νίκη Σερέτη συγκλονίζει: “Φοβόμουν να κάνω παιδί γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του”

12:16 - 16/09/2021

Με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση με τη σειρά “Το αύριο μας ανήκει” μετά από To άρθρο Η Νίκη Σερέτη συγκλονίζει: “Φοβόμουν να κάνω παιδί γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Νίκη Σερέτη αποκαλύπτει: Φοβόμουν να κάνω παιδί γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του

Με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση με τη σειρά “Το αύριο μας ανήκει” μετά από 12 χρόνια απουσίας, η ηθοποιός μίλησε στο «Πάμε Δανάη»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η Νίκη Σερέτη συγκλονίζει: Φοβόμουν να κάνω παιδί γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του

Με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση με τη σειρά “Το αύριο μας ανήκει” μετά από 12 χρόνια απουσίας, η Νίκη Σερέτη μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» για την απόφαση να κάνει come back και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νίκη Σερέτη: Φοβόμουν να κάνω παιδί γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του

Η Νίκη Σερέτη, η γλυκιά Δεβόρα στην αγαπημένη σειρά των 90s "Εκείνες κι εγώ", με τον Γιάννη Μπέζο, κάνει φέτος τηλεοπτικό comeback.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Η Νίκη Σερέτη συγκλονίζει – Φοβόμουν να κάνω παιδί και να έβγαινε μαύρο

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη η Νίκη Σερέτη. Η ηθοποιός, που επέστρεψε φέτος στην τηλεόραση με τη σειρά του Mega... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Νίκη Σερέτη συγκλονίζει – Φοβόμουν να κάνω παιδί και να έβγαινε μαύρο

Διαβάστε το στο spoilers

Νίκη Σερέτη: “Φοβόμουν να κάνω παιδί γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του”

Συγκλονίζει η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»