ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Δάσκαλε σε ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες»
11:56 - 16/09/2021
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον σπουδαίο Ντούσαν Ίβκοβιτς. «Έφυγε ο μεγαλύτερος όλων» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του μεγάλου λιμανιού.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΠΑΕ Ολυμπιακός – «Ντούντα σε ευχαριστούμε, ήσουν ο κορυφαίος»
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, που «έφυγε» από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 77 ετών.
Διαβάστε το στο in.grΠΑΕ Ολυμπιακός – «Ντούντα σε ευχαριστούμε, ήσουν ο κορυφαίος»
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, που «έφυγε» από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 77 ετών.
Διαβάστε το στο tovimaΚακιούζης: «Ντούντα μου, σε ευχαριστώ για όσα με δίδαξες»
Η είδηση του θανάτου του Ντούσαν Ίβκοβιτς συγκλόνισε τον Μιχάλη Κακιούζη. Ο 44χρονος πλέον προπονητής έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα για τον χαμό του “Ντούντα”, ευχαριστώντας τον για τα όσα τον δίδαξε.
Διαβάστε το στο thebest.grΣπανούλης για Ίβκοβιτς: «Δάσκαλε, ηγέτη σε ευχαριστώ για όσα μου δίδαξες»
Αναλυτικά η ανάρτηση: Α ρε Ντουντα ΔΑΣΚΑΛΕ,ΗΓΕΤΗ,ΑΡΧΟΝΤΑ!!! Οι λέξεις είναι μικρές, λίγες, μπροστά στο μεγαλείο σου..Σε ευχαριστώ για όσα μου δίδαξες. Σε ευχαριστώ που υπήρξες μέντορας μου και ήσουν πάντα δίπλα μου! Ήσουν το ίδιο το μπάσκετ! Είμαι συντετριμμένος. ???????? Καλό ταξίδι Θρυλικέ Ντούντα. Rest in peace Dusan Ivkovic.#OlympiacosBChttps://t.co/bWvl8NjjPC — Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) September 16, […]
Το άρθρο Σπανούλης για Ίβκοβιτς: «Δάσκαλε, ηγέτη σε ευχαριστώ για όσα μου δίδαξες» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΠΑΕ Ολυμπιακός – «Ντούντα σε ευχαριστούμε, ήσουν ο κορυφαίος»
Διαβάστε το στο to10.gr