Ιβκοβιτς: «Η Ελλάδα ειναι η δεύτερη χώρα μου» (vid)
11:26 - 16/09/2021
Ο σπουδαίος Ντούσαν Ίβκοβιτς που έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, ποτέ δεν σταμάτησε να δείχνει την αγάπη του για την Ελλάδα.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντούσαν Ίβκοβιτς – «Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου»
Σε αφιέρωμα της Euroleague, το 2017, o Σέρβος θρύλος είχε τονίσει πως η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα του, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης είχε τονίσει πως αγαπά τον Ολυμπιακό και τη χώρα μας
Διαβάστε το στο in.grΊβκοβιτς: «Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα μου»
Ο σπουδαίος Ντούσαν Ίβκοβιτς που έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, ποτέ δεν σταμάτησε να δείχνει την αγάπη του για την Ελλάδα. Έζησε πολλές όμορφες στιγμές στη χώρα μας ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, πρόσφερε τόσα πολλά στο μπάσκετ στην Ελλάδα και δεν γινόταν να μην δεθεί. Ο Σέρβος θρύλος...
The post Ίβκοβιτς: «Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα μου» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΒΙΝΤΕΟ: Η αγάπη του Ίβκοβιτς για την Ελλάδα - «Είναι η δεύτερη χώρα μου»
ΒΙΝΤΕΟ: Η αγάπη του Ίβκοβιτς για την Ελλάδα - «Είναι η δεύτερη χώρα μου»
16/09/2021
Έζησε πολλές όμορφες στιγμές στη χώρα μας ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, πρόσφερε τόσα πολλά στο μπάσκετ στην Ελλάδα και δεν γινόταν να μην δεθεί.
Ο Σέρβος θρύλος έφυγε από τη ζωή στα 77 του και είχε την χώρα μας σαν δεύτερο... σπίτι του όπως είχε πει χαρακτηριστικά στο αφιέρωμα που του είχε κάνει η Ευρωλίγκα το 2017. Ο Ντούντα είχε τονίσει πως η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα του, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε πως αγαπά τον Ολυμπιακό και τη χώρα μας. Στο video του είχαν... υποκλιθεί και οι Ιτούδης, Σφαιρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Παπανικολάου και Άντιτς, ενώ τον ευχαρίστησαν για την προσφ
Διαβάστε το στο filathlos.gr