Κ.Καραμανλής προς τους νέους: «Πείτε “έχω πιεί αφήνω το αυτοκίνητο και γυρίζω με ταξί”»

11:22 - 16/09/2021

Το σχέδιο της κυβέρνησης προκειμένου να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα ανέλυσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, μιλώντας σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για την οδική ασφάλεια. Το κυβερνητικό σχέδιο για τη μείωση των ατυχημάτων και δυστυχημάτων εδράζεται στο τετράπτυχο «Ασφαλείς δρόμοι – Υπεύθυνοι οδηγοί – Κυκλοφοριακή παιδεία – Δίκαιοι κανόνες για όλους» Ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Καραμανλής είπε ότι «οι παράμετροι αυτές είναι αλληλένδετες και μόνο αν δουλέψουμε παράλληλα σε όλες μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε», καλώντας τους ίδιους τους νέους και νέες να δώσουν το παράδειγμα στην παρέα τους. «Πείτε “έχω πιεί, αφήνω το αυτοκίνητο, γυρίζω με ταξί”» «Όλοι

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καραμανλής σε νέους: Πείτε στην παρέα σας «σήμερα έχω πιει, αφήνω το αυτοκίνητο και γυρίζω με ταξί»

Το σχέδιο της κυβέρνησης προκειμένου να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα, το οποίο εδράζεται στο τετράπτυχο «Ασφαλείς δρόμοι – Υπεύθυνοι οδηγοί – Κυκλοφοριακή παιδεία – Δίκαιοι κανόνες για όλους» ανέλυσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, μιλώντας σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για την οδική ασφάλεια. «Οι παράμετροι αυτές είναι αλληλένδετες και μόνο αν δουλέψουμε παράλληλα σε όλες μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε», τόνισε ο κ. Καραμανλής και κάλεσε ίδιους τους νέους και νέες να δώσουν το παράδειγμα στην παρέα τους. «Όλοι μας πρέπει να μάθουμε να βγάζουμε τον πιο σοβαρό και υπεύθυνο εαυτό μας όταν κρατάμε τιμόνι στα χέρια. Οι καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις