Βέφα Αλεξιάδου: Δεν έχω καμία διάθεση να συνεργαστώ με την Ελένη Μενεγάκη ξανά

10:08 - 16/09/2021

Η διάσημη μαγείρισσα και πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη έκανε το δικό της σχόλιο για τη επιστροφή της «βασίλισσας» της πρωινής ζώνης στην τηλεόραση. Η Βέφα Αλεξιάδου, η «πρέσβειρα» της ελληνικής κουζίνας που έγραψε τηλεοπτική ιστορία στον «Πρωινό Καφέ», μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση. «Το κεφάλαιο Ελένη έχει τελειώσει για μένα. Με την Ελένη δεν έχω καμία σχέση πια. Δεν έχω καμία διάθεση να συνεργαστώ με την Ελένη ξανά, όπως και δεν έχω διάθεση γενικά για την τηλεόραση» είπε η Βέφα Αλεξιάδου, η οποία δήλωσε ικανοποιημένη με τα όσα έχει πετύχει έως τώρα. «Δε μου λείπει η τηλεόραση γιατί νομίζω είμαι πλήρης από όλα. Είμαι ευτυχισμένη, δι

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά