Αννίτα Ναθαναήλ: Η φωτογραφία αγκαλιά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και το δυνατό μήνυμα

21:50 - 15/09/2021

Η Αννίτα Ναθαναήλ παρακολουθώντας την συγκλονιστική ιστορία της Ιωάννας Παλιοσπύρου ήταν ένα από τα πρόσωπα τα To άρθρο Αννίτα Ναθαναήλ: Η φωτογραφία αγκαλιά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και το δυνατό μήνυμα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αννίτα Ναθαναήλ: «Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι πλέον κομμάτι της ζωής μου»

Σε τρυφερή εξομολόγηση για την Ιωάννα προχώρησε η Αννίτα Ναθαναήλ στον Alpha. Για την προσωπική της γνωριμία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς και τον αγώνα τον οποίο δίνει, μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ στη Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης. Ειδικότερα, η Αννίτα Ναθαναήλ δήλωσε πως «σήμερα είμαστε πολύ κοντά και δεν το πίστευα ότι η ... Περισσότερα To άρθρο Αννίτα Ναθαναήλ: «Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι πλέον κομμάτι της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αννίτα Ναθαναήλ: «Ήταν σαν μια μούτζα στην Ιωάννα η απουσία της κατηγορούμενης»

Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ το πρωινό της Πέμπτης προκειμένου να συναντήσει την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον […] The post Αννίτα Ναθαναήλ: «Ήταν σαν μια μούτζα στην Ιωάννα η απουσία της κατηγορούμενης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

H Αννίτα Ναθαναήλ αγκαλιά με την Ιωάννα - ΦΩΤΟ

Η Αννίτα Ναθαναήλ ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με την Ιωάννα Παλιοσπύρου με αφορμή την έναρξη της δίκης για την επίθεση με το βιτριόλι

Διαβάστε το στο real.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: Η κοινή φωτογραφία με την Ιωάννα και το δυνατό μήνυμα συμπαράστασης

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: Η γνωριμία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο γολγοθάς και η δύσκολη καθημερινότητα

Μία συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η Αννίτα Ναθαναήλ για την Ιωάννα Παλιοσπύρου στον προσωπικό της λογαριασμό…

Διαβάστε το στο queen.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: Η γνωριμία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο γολγοθάς και η δύσκολη καθημερινότητα

Μία συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η Αννίτα Ναθαναήλ για την Ιωάννα…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Η φωτογραφία της Αννίτας Ναθαναήλ με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Συγκλόνισε το πανελλήνιο χθες η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τη δύναμη που επέδειξε. Η άτυχη γυναίκα που πριν 16 μήνες έπεσε θύμα μια αποτρόπαιας επίθεσης με βιτριόλι εμφανίστηκε στο δικαστήριο  έχοντας αποθέματα ψυχικής δύναμης. Ανάμεσα στους ανθρώπους που είναι στο πλευρό της είναι και η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία μετά την εμφάνιση της Ιωάννας στο δικαστήριο, έστειλε ένα μήνυμα μέσα από τον […] The post Η φωτογραφία της Αννίτας Ναθαναήλ με την Ιωάννα Παλιοσπύρου first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μία συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η Αννίτα Ναθαναήλ για την Ιωάννα Παλιοσπύρου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: Η φωτογραφία με την Ιωάννα και το συγκινητικό μήνυμα της

«Κάθε μέρα μου αποδεικνύεις την δύναμη ψυχής που κρύβεις μέσα σου!»

Διαβάστε το στο news.gr

Αννίτα Ναθαναήλ – Η αγκαλιά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και το μήνυμά της

14.1k Views by Nassosblog 16 Σεπτεμβρίου, 2021, 9:10 πμ inNews Love OMG Ήταν κοντά της από τη πρώτη στιγμή. Λίγες ώρες μετά την πρώτη δίκη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αννίτα Ναθαναήλ – Η αγκαλιά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και το μήνυμά της

Διαβάστε το στο spoilers

Αννίτα Ναθαναήλ: Η φωτογραφία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και το δυνατό μήνυμα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλόνισε χθες για ακόμα μία φορά το πανελλήνιο, με το κουράγιο και τη δύναμη που επέδειξε. Η άτυχη γυναίκα που πριν 16 μήνες έπεσε θύμα μια παράλογης και φρικαλέας επίθεσης με βιτριόλι έχοντας αποθέματα ψυχικής δύναμης εμφανίστηκε [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: Η φωτογραφία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και το μήνυμα

«Καμιά περούκα δεν μπορεί να υπερισχύσει της εσωτερικής σου ομορφιάς» γράφει η Αννίτα Ναθαναήλ σε φωτογραφία αγκαλιά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλόνισε χθες με την παρουσία της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο κατά την έναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020.  Στο πλευρό της Ιωάννας όλο αυτό το διάστημα στέκονται πολλοί άνθρωποι ανάμεσά τους και η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την Ιωάννα στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα. «Κάθε μέρα μου αποδεικνύεις την δύναμη ψυχής που κρύβεις μέσα σου! Είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για σένα!! Καμιά περούκα και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να υπερισχύσει της εσωτερικής σου ομορφι

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: Η φωτογραφία αγκαλιά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Το μήνυμα - γροθιά

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: "Ήταν σαν μια μούτζα στην Ιωάννα η απουσία της κατηγορούμενης"

"Ακόμα και την τελευταία στιγμή όλοι ελπίζαμε ότι θα υπάρχει κάποιας μορφής ένδειξη μεταμέλειας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: Η πρώτη φωτογραφία με την Ιωάννα και το δυνατό μήνυμα που στέλνει

Αννίτα Ναθαναήλ: Η πρώτη φωτογραφία με την Ιωάννα και το δυνατό μήνυμα που στέλνει «Καμιά περούκα και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να υπερισχύσει της εσωτερικής σου ομορφιάς!» Όλους αυτούς τους μήνες που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής της, έχει στο πλευρό της την υποστήριξη της οικογένειάς της και των αγαπημένων της. Συγκινημένη και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: Η φωτογραφία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και το δυνατό μήνυμα

Η Αννίτα Ναθαναήλ ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με την Ιωάννα Παλιοσπύρου με αφορμή την έναρξη της δίκης για την επίθεση... The post Αννίτα Ναθαναήλ: Η φωτογραφία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και το δυνατό μήνυμα appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Αννίτα Ναθαναήλ: Η φωτογραφία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και η στήριξή της – «Είμαι τόσο περήφανη για σένα»

Η μέρα της δίκης για την πολύκροτη υπόθεση με το βιτριόλι έφθασε και σήμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε στα δικαστήρια φορώντας την ειδική μάσκα της μετά τα δύσκολα χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί. Η δίκη μπορεί να πήρε αναβολή για τις 30 Σεπτεμβρίου, η άτυχη Ιωάννα, όμως, στάθηκε με θάρρος μπροστά στις κάμερες και τους […] The post Αννίτα Ναθαναήλ: Η φωτογραφία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και η στήριξή της – «Είμαι τόσο περήφανη για σένα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»