Από τη Μόρια στη Βοστόνη: Υποτροφία στην 12χρονη Αφγανή προσφυγοπούλα Αρεζού

16:54 - 15/09/2021

Για τις ΗΠΑ και το Διεθνές Σχολείο της Βοστόνης, όπου έγινε

Διαβάστε Περισσότερα στο hellasjournal.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Από το 6ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης στη Βοστώνη με υποτροφία μια 12χρονη Αφγανή πρόσφυγας

Η 12χρονη Αφγανή μαθήτρια Αρεζού ταξιδεύει με υποτροφία στο Διεθνές Σχολείο της Βοστώνης - Έφτασε με την οικογένειά της στη Μυτιλήνη τον Ιανουάριο του 2019

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Από τη Μόρια της Λέσβου στη Βοστόνη με υποτροφία η 12χρονη πρόσφυγας Αρεζού

Για τις ΗΠΑ και το Διεθνές Σχολείο της Βοστόνης, όπου έγινε δεκτή με υποτροφία, ετοιμάζει τις αποσκευές της η Αρεζού, η 12χρονη Αφγανή μαθήτρια από τη Λέσβο, που πέρυσι συγκίνησε με την ευχαριστήρια επιστολή προς τους δασκάλους της για την υποστήριξη που της παρείχαν. «Αγαπητό μου σχολείο, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη δυνατότητα που μου δώσατε αυτή τη σχολική χρονιά να μάθω μαζί με Έλληνες μαθητές και να ενταχθώ στη σχολική κοινότητα. Είμαι τόσο χαρούμενη που είχα την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσω το σχολείο, αλλά επίσης να προσαρμοστώ σε ένα νέο περιβάλλον παρά τα γλωσσικά εμπόδια», έγραφε μεταξύ άλλων η Αρεζού τον Ιούνιο του 2020, μετά την αποφοίτησή της από τη Στ’ τά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ hellasjournal.com

Εκτελέστηκε από το Ιράν ο Βρετανοϊρανός Ακμπαρί: Για κατασκοπεία υπέρ της Βρετανίας [videos]

Όλα γύρω μας αλλάζουν, αλλά το χαβά μας! Θεωρούν τα χαστούκια χάδια, στην Κύπρο έμειναν στη δεκαετία του ’70!

NY Times: Η κυβέρνηση Μπάιντεν αντιμετωπίζει αντίσταση στο σχέδιο πώλησης των F-16 στην Τουρκία… Σθεναρά αντίθετος ο κ. Μενέντεζ

H επισκόπηση των ελληνικών εφημερίδων του Σαββάτου: Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι [video]

Η Βρετανία πρώτη στέλνει βαριά άρματα μάχης στην Ουκρανία: Τα “ανίκητα” Challenger 2 [videos]

Συννεφιές και τοπικές βροχές σήμερα: Βόρειοι άνεμοι χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας