Γιάννα Τερζή: «Ο πατέρας μου δεν έχει δει ολόκληρο το βίντεο κλιπ μας, τον πιάνουν τα κλάματα»

18:34 - 14/09/2021

«Δεν είμαι ζευγαρωμένη, χώρισα», αποκαλύπτει η Γιάννα Τερζή. Συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και το Cosmoradio 95.1 παραχώρησε η Γιάννα Τερζή, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή, το τραγούδι που έβγαλαν μαζί, αλλά και για τον χωρισμό της. «Ήταν πολύ περίεργες οι συνθήκες γιατί παράλληλα με την κυκλοφορία του τραγουδιού, συνέβη ένα ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννα Τερζή: «Ο πατέρας μου δεν έχει δει ολόκληρο το βίντεο κλιπ μας, τον πιάνουν τα κλάματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννα Τερζή: «Ο πατέρας μου δεν έχει δει ολόκληρο το βίντεο κλιπ μας, τον πιάνουν τα κλάματα- Συγκινείται πάρα πολύ»

Η Γιάννα Τερζή, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή και το τραγούδι που έβγαλαν μαζί. «Ήταν πολύ περίεργες οι συνθήκες γιατί παράλληλα με την κυκλοφορία του τραγουδιού, συνέβη ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου και έπρεπε να αφήσω την προώθηση του τραγουδιού πίσω και αναγκάστηκα να κοιτάξω τον εαυτό μου παραπάνω», είπε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αγγελική Νικολούλη: Το σακάκι που επέλεξε έβαλε «φωτιά» στο Twitter - «Το μπορντό είναι σκοτεινή απόχρωση του κόκκινου»

Δεν εκτελέστηκαν δρομολόγια πλοίων προς το Αιγαίο λόγω θυελλωδών ανέμων – Σε ποια λιμάνια ισχύει απαγορευτικό απόπλου

Super League: Ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο στην αγωνιστική του Ολυμπιακός – ΑΕΚ

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Δεκεμβρίου και επιδόματα

Ναταλί Κάκκαβα για το εργασιακό bullying που δέχτηκε: Αυτό με τρέλανε, είχα αυπνίες και ημικρανίες

Λουξ: Πιθανή επένδυση σε νέο εργοστάσιο στην Τρίπολη – Επαναπλασάρισμα της Cola