Η Λένα Μαντά σε Στέφανο Τσιτσιπά – Να βουτάμε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό προτού μιλήσουμε

15:20 - 14/09/2021

Πόρος: η «μικρή Βενετία» του Σαρωνικού! Αρτέμιδα: Ανακαλύπτοντας την Ανατολική πλευρά της Αττικής Αγιος Νικόλαος: Μοναδική γοητεία και ζεστή φιλοξενία.. Λαύριο… η πόλη-ζωντανό μουσείο! Αίγινα…... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Λένα Μαντά σε Στέφανο Τσιτσιπά – Να βουτάμε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό προτού μιλήσουμε

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Λένα Μαντά «καρφώνει» τον Στέφανο Τσιτσιπά – «Να βουτάμε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό»

Η Λένα Μαντά για τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά. Η Λένα Μαντά έδωσε συνέντευξη στο Super Κατερίνα και στην Έλενα Πολυκάρπου και μίλησε για τα εμβόλια αλλά και τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά, που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. «η γιαγιά μου η Σοφία, σοφή γυναίκα, έλεγε να βουτάμε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό προτού μιλήσουμε». «Όταν ακούω ... Περισσότερα To άρθρο Η Λένα Μαντά «καρφώνει» τον Στέφανο Τσιτσιπά – «Να βουτάμε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Λένα Μαντά σχολίασε τον Στέφανο Τσιτσιπά: Να βουτάμε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό προτού μιλήσουμε

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha παραχώρησε συνέντευξη η Λένα Μαντά η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φόβο του κορονοϊού αλλά και τον Στέφανο Τσιτσιπά Ερωτηθείσα για τον Στέφανο Τσιτσιπά, η συγγραφέας αρκέστηκε να πει πως: «Η γιαγιά μου η Σοφία, σοφή γυναίκα, έλεγε να βουτάμε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό προτού μιλήσουμε». «Όταν ακούω πως κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, ρωτάω πάντα γιατί και μπαίνει ένα ρήμα μπροστά. Φοβάμαι. Με τον φόβο δεν μπορείς να τα βάλεις» είπε η Λένα Μαντά. Στην συνέχεια η συγγραφέας πρόσθεσε: «Εγώ λέω απλά, επειδή έχουμε χάσει και στον κύκλο μας ανθρώπους από κορονοϊό, διαλέγεις τον φόβο. Διάλεξε τον θάνατο».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Λένα Μαντά σχολίασε τον Στέφανο Τσιτσιπά: Να βουτάμε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό προτού μιλήσουμε

Σην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha παραχώρησε συνέντευξη η Λένα Μαντά η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φόβο του κορονοϊού αλλά και τον Στέφανο Τσιτσιπά Ερωτηθείσα για τον Στέφανο Τσιτσιπά, η συγγραφέας αρκέστηκε να πει πως: «Η γιαγιά μου η Σοφία, σοφή γυναίκα, έλεγε να βουτάμε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό προτού μιλήσουμε». […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Μαντά για Τσιτσιπά: "Να βουτάμε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό"

"Όταν ακούω πως κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, ρωτάω πάντα γιατί και μπαίνει ένα ρήμα μπροστά. Φοβάμαι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη