Ο Τζέιμς Καφετζής ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Νίκο Μπάρτζη
11:00 - 14/09/2021
Σε ζωντανή σύνδεση εμφανίστηκε ο Τζέιμς Καφετζής, το πρωί της Τρίτης, στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. […]
The post Ο Τζέιμς Καφετζής ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Νίκο Μπάρτζη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
James Καφετζής: Αποκαλύπτει τι συμβαίνει στις σχέσεις του με τον Νίκο Μπάρτζη (Βίντεο)
Ο Νίκος Μπάρτζης πρόσφατα εξομολογήθηκε ότι έχει απομακρυνθεί από τον Ροδίτη φίλο του, αλλά τώρα ο James Καφετζής δίνει την δική του απάντηση.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤζέιμς Καφετζής – Τι συμβαίνει τελικά με τον Νίκο Μπάρτζη;
Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης είναι ακόμα φίλοι;
Διαβάστε το στο in.grΤζέιμς Καφετζής: Ξεκαθαρίζει τη σχέση του με τον Νίκο Μπάρτζη – «Δεν έχω τον χρόνο να…»
Ειδικότερα, ο Τζέιμς Καφετζής δήλωσε: «Με τον Νίκο Μπάρτζη δεν έχει γίνει τίποτα! Απλά τα sites το έχουν πάρει και έχουν κάνει το τόσο τόσο! Απλά εγώ λόγω δουλειάς δεν βρίσκομαι καθόλου στην Αθήνα. Γενικά το καλοκαίρι, γιατί δεν έχω σεζόν, δουλεύω έξι μήνες. Σε αυτούς τους έξι μήνες δουλεύω δέκα με δεκαπέντε ώρες την […]
Διαβάστε το στο thecaller.grJames Καφετζής: Αποκαλύπτει τι συμβαίνει στις σχέσεις του με τον Νίκο Μπάρτζη
Με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο James Καφετζής εμφανίστηκε σε
To άρθρο James Καφετζής: Αποκαλύπτει τι συμβαίνει στις σχέσεις του με τον Νίκο Μπάρτζη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr