Νικολέτα Ράλλη: «Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης»

10:36 - 14/09/2021

Την Νικολέτα Ράλλη συνάντησε η κάμερα του MEGA Καλημέρα το πρωί της Τρίτης λίγες μέρες πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα […] The post Νικολέτα Ράλλη: «Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νικολέτα Ράλλη: Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης

Λίγες ημέρες πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα στο Open η Νικολέτα Ράλλη μίλησε για τη μητρότητα αλλά και το νέο βήμα στην καριέρα της τονίζοντας πως θα ήθελε να είναι «μια διαφορετική εκπομπή και όχι ό,τι μπορεί να έχει συνηθίσει να βλέπει ο τηλεθεατής το μεσημέρι». «Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πόσο έτοιμος είναι ο κόσμος για μια τελείως διαφορετική εκπομπή. Δεν ήμουν ποτέ νουμεράκιας. Όλες οι εκπομπές που παίζουν το Σαββατοκύριακο σε αυτή τη ζώνη είναι επιπέδου Α1, δεν φοβάμαι όμως. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης και ανταγωνισμού» τόνισε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο της ρόλο ως μητέρα: Είπε πως δεν έχει χάσει ακόμα όλα τα κιλά της εγκ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Νικολέττα Ράλλη αποκαλύπτει: “Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης και θέλω να μάθω για ποιες ήταν”

Η Νικολέττα Ράλλη ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Open και η κάμερα της εκπομπής «Mega To άρθρο Η Νικολέττα Ράλλη αποκαλύπτει: “Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης και θέλω να μάθω για ποιες ήταν” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»