Συνέδριο για τη συμβολή της εκκλησίας σε διεπιστημονικό διάλογο

22:04 - 13/09/2021

Στο συνέδριο βραβεύτηκε ο διοικητής του Αγίου Όρους Αθανάσιος Μαρτίνος για την προσφορά του στην κοινωνία και την ορθοδοξία καθώς και ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης για το ήθος του και την αγωνιστικότητα που έδειξε όλα τα χρόνια του πρωταθλητισμού

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνέδριο για τη συμβολή της εκκλησίας σε διεπιστημονικό διάλογο

Στην έναρξη εργασιών του συνεδρίου παρέστησαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γεώργιος Μαυρωτάς, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Αθανάσιος-Μελέτιος Δημόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας Ιωάννης Κανακάκης, . Το άρθρο Συνέδριο για τη συμβολή της εκκλησίας σε διεπιστημονικό διάλογο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Θεοδώρα Σιάρκου για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν έχω παρενοχληθεί και δεν έχω κάτι αρνητικό να θυμηθώ από τη συνεργασία μας

Super League 2: Έμειναν στο 1-1 Καλαμάτα και Κηφισιά, μόνος πρώτος ο Πανιώνιος – Δείτε τα γκολ

«Περνώ και μόνη μου καλά»: Δέκα άνθρωποι αποκαλύπτουν γιατί δεν παντρεύονται

Super League: Πλησίασε την τετράδα ο Αστέρας Τρίπολης μετά το τρίποντο με τον ΟΦΗ - Δείτε γκολ

Θρίλερ στην Αμαλιάδα: Και έκτο νεκρό βρέφος - Η αλλαγή της κατάθεσης από τη μητέρα του τελευταίου παιδιού

Εκρηξη στους Αμπελοκήπους: Συνελήφθη η 30χρονη που είχε τα κλειδιά του διαμερίσματος