Η Ελένη Πετρουλάκη για το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί: “Το έχω παλέψει πάρα πολύ”

18:48 - 13/09/2021

Η Ελένη Πετρουλάκη παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και στην Μπέττυ To άρθρο Η Ελένη Πετρουλάκη για το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί: “Το έχω παλέψει πάρα πολύ” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Πετρουλάκη: Αντιμετωπίζω το αυτοάνοσο που έχω και με τη γυμναστική

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ελένη Πετρουλάκη: «Έχω μάθει στον πόνο, το έχω παλέψει πολύ»

Η Ελένη Πετρουλάκη ήταν καλεσμένη στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και μίλησε για το αυτοάνοσο που αντιμετωπίζει αλλά και πόσο σημαντική […] The post Ελένη Πετρουλάκη: «Έχω μάθει στον πόνο, το έχω παλέψει πολύ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»