Ελένη Μενεγάκη: Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά σφιχτή όλους

13:54 - 13/09/2021

Μετά από ένα χρόνο απουσίας η Ελένη Μενεγάκη είναι ξανά στην τηλεόραση. Πριν λίγο έγινε η έναρξη της εκπομπής της «Ελένη» στο Mega υπό τους ήχους του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου «Μια γλυκιά μελωδία» «Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά σφιχτή όλους. Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε αυτή τη στιγμή, πέντε μήνες ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω τι να σας πω. Θέλω να σας πω ότι μου λείψατε πολύ. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα σας έχω και πάλι στη ζωή μου. Η τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και όλοι έχουμε βάλει τα καλά μας. Νας σας παρουσιάσουμε όλα όσα έχουμε ετοιμάσει εδώ για εσάς και όλα όσα έχει ετοιμάσει το MEGA το καλό. Σιγά-σιγά αυτό το κανάλι γίνεται αυτό που ήταν πάντ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη: Μου λείψατε πολύ – Θέλω να σας κάνω μία σφιχτή αγκαλιά [βίντεο]

Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας η Ελένη Μενεγάκη είναι ξανά στην τηλεόραση. Στις 13:30, όπως ήταν προγραμματισμένο, έγινε η έναρξη της εκπομπής της «Ελένη» στο Mega υπό τους ήχους του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου «Μια γλυκιά μελωδία» «Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά σφιχτή όλους. Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε... The post Επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη: Μου λείψατε πολύ – Θέλω να σας κάνω μία σφιχτή αγκαλιά [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να σας κάνω μια σφιχτή αγκαλιά! Είμαι πολύ ευτυχισμένη»

Η Ελένη μπήκε πανηγυρικά στο νέο της πλατό και στο νέο της κανάλι το Mega,…

Διαβάστε το στο queen.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σάκης Ρουβάς: Η Eurovision ήταν από τα πιο ωραία πράγματα που έχω κάνει

Γάζα: Νεκροί τρεις Ισραηλινοί στρατιώτες μετά από έκρηξη σε αποθήκη όπλων της Χαμάς

Η γκολάρα του Βαγγέλη Παυλίδη άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Μπενφίκα

Δυνατά για Μακενγκό ο Ολυμπιακός – Ακύρωσε μεταγραφή ο Μεντιλίμπαρ

Ο Νίκος Δένδιας στην φρεγάτα «Ψαρά» -Αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα

ART for ALL: Γιορτάστε τις γιορτές μέσα από την τέχνη