Ο Τάσος Ιορδανίδης για τις καταγγελίες – «Ο ένας ήταν μέντοράς μου και ο άλλος κουμπάρος μου»
10:50 - 13/09/2021
Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό μίλησε ο Τάσος Ιορδανίδης, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. […]
The post Ο Τάσος Ιορδανίδης για τις καταγγελίες – «Ο ένας ήταν μέντοράς μου και ο άλλος κουμπάρος μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Τάσος Ιορδανίδης για καταγγελίες: Ο ένας ήταν μέντοράς μου και ο άλλος κουμπάρος μου (Βίντεο)
Με κάποιους είχα προσωπικές σχέσεις. - Από τους τρεις που έχουν ακουστεί ο ένας ήταν μέντορας μου και ο άλλος κουμπάρος μου», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΟ Τάσος Ιορδανίδης για τις καταγγελίες – «Ο ένας ήταν μέντοράς μου και ο άλλος κουμπάρος μου»
«Ήμουν στην Γαλλική Φιλολογία και την εγκατέλειψα για να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, που τελικά πέρασα. Το θέατρο είναι η σύζυγος και η τηλεόραση η ερωμένη. Ένιωσα ασφαλής με τον Ανδρέα Γεωργίου, την Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο Τάσος Ιορδανίδης συνέχισε: «Μου έχει τύχει να είμαι σε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙορδανίδης για καταγγελίες στο θέατρο: Ο ένας ήταν μέντοράς μου και ο άλλος κουμπάρος μου
"Τους κακότροπους σκηνοθέτες τους ξέραμε. Οι αποκαλύψεις για το θέατρο μας έχουν ταρακουνήσει", είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.
Διαβάστε το στο thetoc.grΟ Ιορδανίδης μετά τις καταγγελίες για τις σχέσεις με τον κουμπάρο του… Πέτρο Φιλιππίδη
Ο Τάσος Ιορδανίδης σε συνέντευξή του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι κουμπάρος του καθώς τους πάντρεψε με τη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Ιορδανίδης μετά τις καταγγελίες για τις σχέσεις με τον κουμπάρο του… Πέτρο Φιλιππίδη
Διαβάστε το στο spoilers