GNTM: Άφησε άφωνους τους κριτές με το κορμί της – «Είναι τύπου… Βίκυ Κουλιανού»

22:36 - 12/09/2021

Η Σαββίνα Σαμαρά πήγε στο GNTM και πραγματικά τρέλανε τους κριτές. Η 25χρονη είναι yoga instructor και το κορμί της […] The post GNTM: Άφησε άφωνους τους κριτές με το κορμί της – «Είναι τύπου… Βίκυ Κουλιανού» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM – Το μοντέλο με το υπέροχο το κορμί που… άφησε άφωνους τους κριτές – «Είναι τύπου… Βίκυ Κουλιανού»

Η Σαββίνα μπήκε στο πλατό και όταν φόρεσε το μαγιό και ξεκίνησε τις πόζες, έκανε τους κριτές να παραληρούν. Όπως ήταν φυσικό, η διαγωνιζόμενη πήρε τέσσερα ναι και πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM

Διαβάστε το στο in.gr

GNTM: Άφησε άφωνους τους κριτές με το κορμί της – Είναι τύπου… Βίκυ Κουλιανού

Η Σαββίνα Σαμαρά πήγε στο GNTM και πραγματικά τρέλανε τους κριτές. Η 25χρονη είναι yoga instructor και το κορμί της ήταν από… άλλο πλανήτη, τόσο υπέροχο που άφησε άφωνη την επιτροπή. Η Σαββίνα μπήκε στο πλατό και όταν φόρεσε το μαγιό και ξεκίνησε τις πόζες, έκανε τους κριτές να παραληρούν. Όπως ήταν φυσικό, η διαγωνιζόμενη πήρε τέσσερα ναι και πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM. Δείτε την οντισιόν της Σαββίνας «Είναι τύπου… Βίκυ Κουλιανού! Είναι γυναικάρα», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

GNTM: Άφησε άφωνους τους κριτές με το κορμί της (video)

Η Σαββίνα πέρασε με τέσσερα ναι στην επόμενη φάση του GNTM.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

GNTM: Η 25χρονη που άφησε άφωνους τους κριτές με το κορμί της

«Είναι τύπου… Βίκυ Κουλιανού» - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»