Γιώργος Θεοφάνους: «Γέμισαν τα μάτια μου δάκρυα, συγγνώμη που σας φέραμε σε αυτό το σημείο»

18:34 - 12/09/2021

Στο περιοδικό Gala και τη Μαρία Λεμονιά έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς. Πώς […] The post Γιώργος Θεοφάνους: «Γέμισαν τα μάτια μου δάκρυα, συγγνώμη που σας φέραμε σε αυτό το σημείο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Θεοφάνους: «Πήγα τα παιδιά μου να εμβολιαστούν, ζητώ συγγνώμη που σας φέραμε σε αυτό το σημείο»

Στο περιοδικό «Gala» μίλησε ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοιού, τον εμβολιασμό αλλά και στη σχέση που έχει με τα παιδιά του. Μάλιστα, ο Γιώργος Θεοφάνους περιέγραψε την ημέρα που πήγε με τα παιδιά του να κάνουν το εμβόλιο και εξομολογήθηκε πως ένιωθε την ανάγκη να τους ζητήσει μία μεγάλη […] The post Γιώργος Θεοφάνους: «Πήγα τα παιδιά μου να εμβολιαστούν, ζητώ συγγνώμη που σας φέραμε σε αυτό το σημείο» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Γιώργος Θεοφάνους – «Γέμισαν τα μάτια μου δάκρυα, συγγνώμη…»

Τι συνέβη;

Διαβάστε το στο in.gr

Γιώργος Θεοφάνους: «Γέμισαν τα μάτια μου δάκρυα, συγγνώμη που σας φέραμε σε αυτό το σημείο»

Πώς είναι η σχέση σου με τα παιδιά σου; Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου. Ποια είναι η αχίλλειος πτέρνα σου; Και αν σου την πω και όλοι αρχίζουν να με βαράνε εκεί; Τι σου δίδαξε ο καιρός της πανδημίας; Να μην πιστεύω σε τίποτα και σε όλα ταυτόχρονα. Πάντως, τη μέρα που πήγα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Θεοφάνους – Γέμισαν τα μάτια μου δάκρυα και ήθελα να φωνάξω δυνατά συγγνώμη

Στο περιοδικό Gala και τη Μαρία Λεμονιά έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς. Πώς είναι η σχέση σου με τα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Θεοφάνους – Γέμισαν τα μάτια μου δάκρυα και ήθελα να φωνάξω δυνατά συγγνώμη

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Θεοφάνους: Πήγα τα μικρά παιδιά μου να εμβολιαστούν, ζητώ συγγνώμη που σας φέραμε σε αυτό το σημείο

by katerina12/09/2021 23:4512/09/2021 23:382 Στο περιοδικό «Gala» μίλησε ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοιού, τον εμβολιασμό αλλά και στη σχέση... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Θεοφάνους: Πήγα τα μικρά παιδιά μου να εμβολιαστούν, ζητώ συγγνώμη που σας φέραμε σε αυτό το σημείο

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Θεοφάνους: «Γέμισαν δάκρυα τα μάτια μου, συγγνώμη που σας φέραμε σε αυτό το σημείο»

Γιώργος Θεοφάνους: «Γέμισαν δάκρυα τα μάτια μου, συγγνώμη που σας φέραμε σε αυτό το σημείο» Στο περιοδικό Gala και τη Μαρία Λεμονιά έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς. Πώς είναι η σχέση σου με τα παιδιά σου; Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου. Ποια είναι η αχίλλειος πτέρνα […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε