Τηλεθέαση: Η πρώτη μεγάλη μάχη για Μάνεση, Χρηστίδου, Τσολάκη

09:18 - 12/09/2021

Ήταν πρώτη μεγάλη μάχη για την τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Νίκος Μάνεσης, Σίσσυ Χρηστίδου και Ελένη Τσολάκη διασταύρωσαν […] The post Τηλεθέαση: Η πρώτη μεγάλη μάχη για Μάνεση, Χρηστίδου, Τσολάκη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τηλεθέαση: Η πρώτη μεγάλη μάχη για Μάνεση, Χρηστίδου, Τσολάκη

Ήταν πρώτη μεγάλη μάχη για την τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Νίκος Μάνεσης, Σίσσυ Χρηστίδου και Ελένη Τσολάκη διασταύρωσαν για πρώτη φορά τα ξίφη τους το πρωί του Σαββάτου. Ποιοι κονταροχτυπήθηκαν για την πρωτιά και ποιος κατάφερε τελικά να την κερδίσει; Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο Νίκος Μάνεσης και η Σίσσυ Χρηστίδου […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τηλεθέαση 12/9: Η μεγάλη «κόντρα» Χρηστίδου, Τσολάκη και Μάνεση μόλις ξεκίνησε!

Τηλεθέαση 12/9: Δυνατή… μάχη ανάμεσα σε Χρηστίδου, Τσολάκη και Μάνεση άρχισε και ετοιμάζεται να τραβήξει όλη τη χρονιά. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»