Σοφία Αλιμπέρτη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της Μιχαήλ Άγγελο και το… παράπονο του Good Job Nicky

22:00 - 11/09/2021

Η Σοφία Αλιμπέρτη τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μόνιμα To άρθρο Σοφία Αλιμπέρτη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της Μιχαήλ Άγγελο και το… παράπονο του Good Job Nicky δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Αλιμπέρτη: Η φωτογραφία με τον γιο της Μιχαήλ Άγγελο και το παράπονο ζήλειας του Νικόλα Βαρθακούρη

Το «παράπονό» του δημοσίως εξέφρασε ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Νικόλας Βαρθακούρης ή αλλιώς «Good job Nicky». H Σοφία Αλιμπέρτη δημοσίευσε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σοφία Αλιμπέρτη: Η φωτογραφία με τον γιο της Μιχαήλ Άγγελο και το παράπονο ζήλειας του Νικόλα Βαρθακούρη

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαρία Κορινθίου: «Σκέφτομαι σοβαρά να μετακομίσω στο εξωτερικό με την κόρη μου»

Κατερίνα: Συστήνει τη δική της εκδοχή της διαχρονικής επιτυχίας «Μου Λείπεις»

Απόστολος Λύτρας: «Προσπαθώ να βελτιώσω τη ψυχολογία της πρώην συζύγου μου αλλά πρωτίστως των παιδιών μου»

Λευτέρης Χαρίτος: Απαντά πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη «Μάγισσα» να «κόβεται»

Η Μαρία Ιακώβου για την κόντρα με το «Θηρίο»: «Άρπαξε την ευκαιρία να βγει στην τηλεόραση – Διαβάλλεται το όνομά μου»

Hello November: Υποδεχόμαστε τον νέο μήνα με ανανεωμένο στιλ!