Ο Γιάννης Βαρδής στην κάμερα του okmag.gr: «Θα κατατεθεί νέα αγωγή για το τραγούδι του πατέρα μου»
09:38 - 11/09/2021
Αν και λένε ότι οι τραγουδιστές δεν ξυπνάνε νωρίς το πρωί, η μέρα του Γιάννη Βαρδή ξεκινάει πρίν από επτά, την ώρα δηλαδή που ξυπνάει η κόρη του και ο γιος του. Μαζί με τη σύζυγό του τα ετοιμάζουν για τον παιδικό σταθμό. Ο μικρός, που βαπτίστηκε στις αρχές του καλοκαιριού με νονό του Αντώνη […]
The post Ο Γιάννης Βαρδής στην κάμερα του okmag.gr: «Θα κατατεθεί νέα αγωγή για το τραγούδι του πατέρα μου» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δεν το βάζει κάτω ο Γιάννης Βαρδής! «Θα καταθέσω νέα αγωγή για το τραγούδι του πατέρα μου»
Αν και λένε ότι οι τραγουδιστές δεν ξυπνάνε νωρίς το πρωί, η μέρα του Γιάννη Βαρδή ξεκινάει πρίν από επτά, την ώρα δηλαδή που ξυπνάει η κόρη του και ο γιος του. Μαζί με τη σύζυγό του τα ετοιμάζουν για τον παιδικό σταθμό. Ο μικρός, που βαπτίστηκε στις αρχές του καλοκαιριού με νονό του Αντώνη […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιάννης Βαρδής – Θα καταθέσω νέα αγωγή για το τραγούδι του πατέρα μου
Αν και λένε ότι οι τραγουδιστές δεν ξυπνάνε νωρίς το πρωί, η μέρα του Γιάννη Βαρδή ξεκινάει πρίν από επτά, την ώρα δηλαδή που ξυπνάει...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Βαρδής – Θα καταθέσω νέα αγωγή για το τραγούδι του πατέρα μου
Διαβάστε το στο spoilersΓιάννης Βαρδής: "Θα κατατεθεί νέα αγωγή για το τραγούδι του πατέρα μου"
Μετά την απόρριψη της αγωγής που είχε κάνει στον Τόνι Μαυρίδη και τον Χριστόδουλο Σιγανό
Διαβάστε το στο ekriti.gr