Όμηρος Ευστρατιάδης: «Που να πάει το μυαλό μου ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έκανε αυτά»

09:02 - 11/09/2021

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του τοποθετήθηκε ο Όμηρος Ευστρατιάδης στο MEGA! Μιλώντας για το ελληνικό #MeToo ο Όμηρος Ευστρατιάδης κατόρθωσε να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Μέσα από την πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο σκηνοθέτης τοποθετήθηκε εκ νέου με σαφήνεια την Παρασκευή. «Το θέμα αυτό ήταν ένα πολύ σοβαρό θέμα. ήμουν σε ένα κλαμπ και πήγαμε στα ... Περισσότερα To άρθρο Όμηρος Ευστρατιάδης: «Που να πάει το μυαλό μου ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έκανε αυτά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Την Παρασκευή απολογείται η 32χρονη της «ομάδας των Αμπελοκήπων» - Ανακρίτρια θα μεταβεί στον Ευαγγελισμό

Ανησυχία για την υγεία της Βασίλισσας Καμίλα: Αποσύρεται από όλες τις δημόσιες εμφανίσεις

Αιώνιο Πρόεδρο θέλει τον Ταγίπ Ερντογάν ο Μπαχτσελί με αναθεώρηση του Συντάγματος

Κρήτη: Δύο σοβαρά τραυματίες από τροχαίο στη Χερσόνησο – Εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους

Κρέμα Vinaigrette: Πώς θα φτιάξετε το πιο διάσημο dressing στον κόσμο

Θεοδωρικάκος: Παραγωγικότητα και ισχυρή ανταγωνιστικότητα σημαίνει λιγότεροι φόροι και μεγαλύτερο εισόδημα για τους πολίτες