Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: «Πάνε δυο χρόνια μπαμπάκα μου που έχω να ακούσω τη βελούδινη φωνή σου
16:22 - 09/09/2021
«Δυο χρόνια κι αντί να συνηθίζεται γίνεται όλο και χειρότερο», γράφει στο Facebook της η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα. Μετά την συγκινιτική ανάρτηση του αδελφικού του φίλου, Γιάννη Κότσιρα και η κόρη του τραγουδοποιού τιμά τη μνήμη του. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή στις 9 Σεπτεμβρίου του 2019 βυθίζοντας σε θλίψη τα αγαπημένα του […]
The post Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: «Πάνε δυο χρόνια μπαμπάκα μου που έχω να ακούσω τη βελούδινη φωνή σου appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Πάνε δυο χρόνια μπαμπάκα μου που έχω να ακούσω τη βελούδινη φωνή σου…
Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του
Διαβάστε το στο ProtoThema.gr«Πάνε 2 χρόνια μπαμπάκα που έχω να ακούσω τη βελούδινη φωνή σου…»: Συγκινεί η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
«Πάνε 2 χρόνια μπαμπάκα που έχω να ακούσω τη βελούδινη φωνή σου…»: Συγκινεί η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα Ήταν 9 Σεπτεμβρίου του 2019 όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας, σε ηλικία 63 ετών. Ο θάνατός του σόκαρε το πανελλήνιο και σκόρπισε […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr