Κώστας Κόκλας: «Η γενιά μου έχει δεχτεί bullying»

15:30 - 09/09/2021

«Έχω κάνει 35 σίριαλ και έχω περάσει και δύσκολα. Η γενιά μου έφαγε πολύ μπούλινγκ» είπε ο γνωστός ηθοποιός Ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Κόκλας: Η γενιά μου έφαγε πολύ bullying

Συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του στο Εθνικό Θέατρο, όπου και σπούδασε. Ο γνωστός... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κώστας Κόκλας: Η γενιά μου έφαγε πολύ bullying

Διαβάστε το στο spoilers

Κώστας Κόκλας: Η γενιά μου έφαγε πολύ bullying

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη καριέρα του και σχολίασε περιστατικά κακοποίησης από τον χώρο του θεάματος.Ο Κώστας Κόκλας μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στην καριέρα του. «Η τηλεόραση είναι πολύ δύσκολη δουλειά, ειδικά τα χρόνια που ξεκίνησα εγώ. Έχω κάνει 35 σίριαλ και έχω περάσει και δύσκολα. Η γενιά μου έφαγε πολύ bullying. Η γενιά μου πέρασε από περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας, και το χειρότερο είναι να βλέπεις το λάθος και να μην μπορείς να κάνεις κάτι», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «κάποιος μπορούσε επειδή θεωρούσε ότι είναι αστείο να σε κακοποιεί επάνω στην σκ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά