Χαλκιάς για Φιλιππίδη: Δεν ήξερα τίποτα, δεν έχω σχέση με όλα αυτά

14:26 - 09/09/2021

Άγνοια για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης δηλώνει ο Τάσος Χαλκιάς, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν είχε ιδέα για τις συμπεριφορές που του αποδίδονται. «Όχι, δεν ήξερα τίποτα» λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το zappit.gr, ερωτηθείς σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» αν έχει επικοινωνήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Τάσος Χαλκιάς ξεκαθαρίζει: «Όχι, δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του από τότε που άρχισε να διαφαίνεται κάτι τέτοιο. Το θέμα, όμως, δεν είναι αν έχω επικοινωνήσει ή όχι. Έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζεις από τα παλιά, θα μπορούσες να του τηλεφωνήσεις, έσ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τ.Χαλκιάς για Π.Φιλιππίδη: «Δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε - Δεν έχω σχέση με όλα αυτά»

Ο Τάσος Χαλκιάς ήταν κατηγορηματικός για το αν γνώριζε ή αν έχει κάποια σχέση με τις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν», την οποία επικαλείται το zappit.gr, ο Τάσος Χαλκιάς τονίζει ότι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του «από τότε που άρχισε να διαφαίνεται κάτι τέτοιο» και συμπληρώνει: «Το θέμα, όμως, δεν είναι αν έχω επικοινωνήσει ή όχι. Έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζεις από τα παλιά, θα μπορούσες να του τηλεφωνήσεις, έστω για να τον ρωτήσεις για όλα αυτά που ακούγονται. Άρα έχεις λόγο να επικοινωνήσεις. Εγώ δεν το έκανα». Αναφερόμενος στο αν γνώριζε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές, ο Τάσος Χαλκιάς απάντησε ότι «όσο καλά κι αν νομίζεις ότι ξέρεις έναν άνθρω

Διαβάστε το στο pronews.gr

Χαλκιάς για Φιλιππίδη: Δεν ήξερα τίποτα, δεν έχω σχέση με όλα αυτά

Άγνοια για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης δηλώνει ο Τάσος Χαλκιάς, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν είχε ιδέα... The post Χαλκιάς για Φιλιππίδη: Δεν ήξερα τίποτα, δεν έχω σχέση με όλα αυτά appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σε δείπνο στον Λευκό Οίκο που παρέθεσε ο Τζο Μπάιντεν παρέστη ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Αλίαρτο Βοιωτίας

Τρέλα για Τζόλη στην Κλαμπ Μπριζ: Οργάνωσε και την εξέδρα μετά τα 4 γκολ

«Πακέτο από τον Άγιαξ στον ΠΑΟΚ – Δανεικός με οψιόν 3 εκατομμύρια ευρώ»

Αυτοκίνητο αναποδογύρισε στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου

Γλυφάδα: Στα δίχτυα της αστυνομίας 40χρονος διαρρήκτης – Εξιχνιάστηκαν 22 κλοπές οχημάτων