Τζούλια Νόβα: «Και κομμουνίστρια να είμαι, δεν έχουμε Δημοκρατία;»
13:24 - 09/09/2021
Στο Love it και τη Μαρίνα Χαραλάμπους μίλησε η Τζούλια Νόβα. Η ξανθιά καλλονή απάντησε για τον χαμό που έγινε […]
The post Τζούλια Νόβα: «Και κομμουνίστρια να είμαι, δεν έχουμε Δημοκρατία;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζούλια Νόβα: Και κομμουνίστρια να είμαι, δεν έχουμε Δημοκρατία;
Στον χαμό που προκάλεσε η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και στην οποία φοράει μια μπλούζα με το σφυροδρέπανο και τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης αναφέρθηκε εκ νέου η Τζούλια Νόβα. «Ξεκίνησα να πάω βόλτα με μια καλή μου φίλη (η οποία κατάγεται και αυτή από τη Σοβιετική Ένωση) για περπάτημα και ξαφνικά ζεστάθηκα. Της είπα λοιπόν να μου δανείσει ένα κοντομάνικο t shirt που είχε μαζί της. Λίγο αργότερα έβγαλα μια αυθόρμητη φωτογραφία στη βόλτα μας γιατί μου άρεσε η στιγμή. Δεν αντιλήφθηκα ποτέ τι είχε πάνω στο t shirt» περιγράφει μιλώντας στο «Love it». «Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία και βλέπω πως ξεκινάει να γίνεται ένας χαμός στα σχόλια και στο Instagram μου χωρίς να αντιλαμ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤζούλια Νόβα: Και κομμουνίστρια να είμαι, δεν έχουμε Δημοκρατία;
Στην εκπομπή “Love it” μίλησε η Τζούλια Νόβα, σχετικά με τον σάλο που προκλήθηκε από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, φορώντας μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα σφυροδρέπανο.
Το άρθρο Τζούλια Νόβα: Και κομμουνίστρια να είμαι, δεν έχουμε Δημοκρατία; εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΤζούλια Νόβα: Και κομμουνίστρια να είμαι, δεν έχουμε Δημοκρατία;
Στην εκπομπή “Love it” μίλησε η Τζούλια Νόβα, σχετικά με τον σάλο που προκλήθηκε από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, φορώντας μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα σφυροδρέπανο. «Ξεκίνησα να πάω βόλτα με μια καλή μου φίλη (η οποία κατάγεται και αυτή από τη Σοβιετική Ένωση) για περπάτημα και ξαφνικά ζεστάθηκα. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤζούλια Νόβα: Kαι κομμουνίστρια να είμαι, δεν έχουμε Δημοκρατία;
Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Love it, η Τζούλια Νόβα απάντησε για τον χαμό που έγινε με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και στην οποία...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τζούλια Νόβα: Kαι κομμουνίστρια να είμαι, δεν έχουμε Δημοκρατία;
Διαβάστε το στο spoilers