Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω ακούσει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη»

12:18 - 09/09/2021

Η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Παρασκευή με αφορμή τις τελευταίες στάσεις της […] The post Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω ακούσει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μυρτώ Αλικάκη: Έχω ακούσει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω νευρική ανορεξία

γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική και φυσικά το μεγάλο της ντεμπούτο μέσα από τη σειρά του Mega, “Αναστασία”.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω ακούσει για εμένα ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία»

Χείμαρρος η Μυρτώ Αλικάκη. Στο “Ποιος είναι πρωινιάτικα” φιλοξενήθηκε η Μυρτώ Αλικάκη, όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο αλλά και σε άσχημα σχόλια που έχει ακούσει για την ίδια. Πιο συγκεκριμένα, η Μυρτώ Αλικάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πολλές φορές ακούμε κάτι ή βλέπουμε κάτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για ... Περισσότερα To άρθρο Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω ακούσει για εμένα ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μυρτώ Αλικάκη – «Έχουν πει για΄μένα ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη»

Η Μυρτώ Αλικάκη αποκάλυψε ότι την έχει ενοχλήσει που στο παρελθόν έχουν πει ότι είναι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχει ανορεξία

Διαβάστε το στο in.gr

Μυρτώ Αλικάκη: Έχω ακούσει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη

Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε καλεσμένη η Μυρτώ Αλικάκη με αφορμή τις τελευταίες στάσεις της παράστασης «Οθέλλος» στην Αττική. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν σε άτομα του καλλιτεχνικού χώρου. Συγκεκριμένα, η Μυρτώ Αλικάκη ανέφερε ότι: «πολλές φορές ακούμε κάτι ή βλέπουμε κάτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για αυτό το κάτι μπορούμε να ξέρουμε που μπορεί να φτάσει ή τι μπορεί να είναι. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Επίσης, φαντάζομαι θα συμφωνήσεις μαζί μου, επειδή και για σένα θα έχουν ακουστεί κάποια πράγματα όπως και για μένα και έχουν έρθει να μου τα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μυρτώ Αλικάκη: “Έχω ακούσει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω νευρική ανορεξία”

Καλεσμένη στην εκπομπή, Ποιος είναι Πρωινιάτικα; βρέθηκε η Μυρτώ Αλικάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την To άρθρο Μυρτώ Αλικάκη: “Έχω ακούσει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω νευρική ανορεξία” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω ακούσει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη κι ότι έχω ανορεξία» (Video)

Οι φημες για την ίδια που διαψεύδει κατηγορηματικά

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μυρτώ Αλικάκη: Έχω ακούσει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη

«Δύο πράγματα έχω ακούσει βασικά για μένα»

Διαβάστε το στο news.gr

“Ποταμός” η Μυρτώ Αλικάκη – «Έχω ακούσει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη»

Η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Παρασκευή με αφορμή τις τελευταίες στάσεις της παράστασης «Οθέλλος» στην Αττική. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο κύμα των καταγγελιών που ήρθαν στο φως το τελευταίο διάστημα και αφορούσαν σε κακοποιητικές συμπεριφορές και σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου. Πιο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μυρτώ Αλικάκη: Έχω ακούσει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία

Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Μυρτώ Αλικάκη με αφορμή τις τελευταίες στάσεις της παράστασης «Οθέλλος» στην Αττική. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μυρτώ Αλικάκη: Έχω ακούσει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία

Διαβάστε το στο spoilers

Μυρτώ Αλικάκη: Ξέσπασε για τις φήμες περί χρήσης κοκαϊνης

Η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη ξέσπασε για τις φήμες περί χρήσης κοκαϊνης. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω ακούσει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη»

"Ποταμός" η ηθοποιός στη τηλεοτπική της συνέντευξη

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Μυρτώ Αλικάκη: «Έχουν πει για μένα ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη»

Aποκάλυψε την έχει ενοχλήσει

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»