Ο Τάσος Χαλκιάς ξεσπά για τον Πέτρο Φιλιππίδη – «Αφήστε το παραμύθι, δεν ήξερα τίποτα»
08:34 - 09/09/2021
Μια χειμαρρώδη συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Σε αυτήν ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε […]
The post Ο Τάσος Χαλκιάς ξεσπά για τον Πέτρο Φιλιππίδη – «Αφήστε το παραμύθι, δεν ήξερα τίποτα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Τάσος Χαλκιάς ξεσπά για Φιλιππίδη: Αφήστε το παραμύθι, δεν ήξερα τίποτα
«Όταν γίνει η δίκη και θα έχουμε το αποτέλεσμα της, τότε θα μιλήσουμε εκ του ασφαλούς», είπε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΟ Τάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: Αφήστε το παραμύθι, δεν ήξερα τίποτα
«Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του από τότε που άρχισε να διαφαίνεται κάτι τέτοιο» υποστηρίζει ο Τάσος Χαλκιάς.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όχι, δεν ήξερα τίποτα»
Ξεκάθαρος για τον συνάδελφο του ήταν ο Τάσος Χαλκιάς σε συνέντευξη του. Τόσο στον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και στις καταγγελίες του ελληνικού #MeToo για τον χώρο του θεάτρου αναφέρθηκε ο Τάσος Χαλκιάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Σοβαρές καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου για κάποιους συναδέλφους σας. Πιστεύετε ότι «χτυπήθηκε» ... Περισσότερα
To άρθρο Τάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όχι, δεν ήξερα τίποτα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΞεσπά ο Τάσος Χαλκιάς για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Αφήστε το παραμύθι, δεν ήξερα τίποτα»
Μια χειμαρρώδη συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Σε αυτήν ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στις...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤάσος Χαλκιάς: Ξεσπά για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Αφήστε το παραμύθι… Να φύγει από πάνω μου αυτή η καραμέλα»
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού, στην οποία αναφέρθηκε τόσο στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, όσο και στον Πέτρο Φιλιππίδη. Σοβαρές καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου για κάποιους συναδέλφους σας. Πιστεύετε ότι «χτυπήθηκε» όλο το θέατρο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΞεσπά ο Τάσος Χαλκιάς για τον Πέτρο Φιλιππίδη: “Να αφήσουμε αυτή την καραμέλα και το παραμύθι ξέρατε και δεν μιλάγατε”
Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε μια χειμαρρώδη συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Ο
To άρθρο Ξεσπά ο Τάσος Χαλκιάς για τον Πέτρο Φιλιππίδη: “Να αφήσουμε αυτή την καραμέλα και το παραμύθι ξέρατε και δεν μιλάγατε” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αφήστε αυτή την καραμέλα, δεν ήξερα τίποτα»
«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν έχω επικοινωνήσει από τότε που άρχισε να διαφαίνεται κάτι τέτοιο»
Διαβάστε το στο topontiki.grΤ.Χαλκιάς για Π.Φιλιππίδη: «Δεν ήξερα τίποτα!»
Ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, δηλώνει άγνοια για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν είχε ιδέα για τις συμπεριφορές που του αποδίδονται.
«Όχι, δεν ήξερα τίποτα» λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Ειδικότερα, ερωτηθείς σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» αν έχει επικοινωνήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Τάσος Χαλκιάς ξεκαθαρίζει:
«Όχι, δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του από τότε που άρχισε να διαφαίνεται κάτι τέτοιο. Το θέμα, όμως, δεν είναι αν έχω επικοινωνήσει ή όχι. Έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζεις από τα παλιά, θα μπορούσες να του τηλεφωνήσεις, έστω για να τον ρω
Διαβάστε το στο pronews.grΤάσος Χαλκιάς για Φιλιππίδη: Αφήστε το παραμύθι, δεν ήξερα τίποτα
Χειμαρρώδης ήταν ο Τάσος Χαλκιάς σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν», αναφερόμενος στον Πέτρο Φιλιππίδη και στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως στον καλλιτεχνικό...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τάσος Χαλκιάς για Φιλιππίδη: Αφήστε το παραμύθι, δεν ήξερα τίποτα
Διαβάστε το στο spoilersΞέσπασε ο Χαλκιάς για τον Φιλιππίδη – «Δεν ήξερα τίποτα…»
«Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του από τότε που άρχισε να διαφαίνεται κάτι τέτοιο» εξομολογείται ο Τάσος Χαλκιάς.
Διαβάστε το στο to10.grΟ Τάσος Χαλκιάς ξεσπά για τον Πέτρο Φιλιππίδη – «Αφήστε το παραμύθι, δεν ήξερα τίποτα»
“Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του από τότε που άρχισε να διαφαίνεται κάτι τέτοιο” εξομολογείται ο Τάσος Χαλκιάς. Μια χειμαρρώδη συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Σε αυτήν ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου όσο και στον Πέτρο […]
Διαβάστε το στο dete.grΟ Τάσος Χαλκιάς για τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Αφήστε το παραμύθι, δεν ήξερα τίποτα»
"Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του από τότε που άρχισε να διαφαίνεται κάτι τέτοιο" εξομολογείται ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο patrasevents.gr