Εξομολόγηση Μέρκελ: «Η δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου όταν ζήτησα τόσα πολλά από την Ελλάδα»

23:50 - 08/09/2021

Έπειτα από 31 χρόνια στην Μπούντεσταγκ και 16 χρόνια στην καγκελαρία, η Μέρκελ θα λάβει μηναία σύνταξη ύψους 15.000 ευρώ, ενώ, όπως όλοι οι πρώην καγκελάριοι, δικαιούται γραφείο με τέσσερις υπαλλήλους και έναν οδηγό

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέρκελ: Η δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Έλληνες

Την ευρωκρίση, «όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους πολίτες στην Ελλάδα», ανέφερε ως τη δυσκολότερη στιγμή της 16ετούς θητείας της...

Διαβάστε το στο Zougla

Άνγκελα Μέρκελ – Η πιο δύσκολη στιγμή στη θητεία μου ήταν όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Έλληνες

Σε συνέντευξή της η Άνγκελα Μέρκελ λίγο πριν εγκαταλείψει για πάντα την Καγκελαρία, μίλησε για τα 16 χρόνια της θητείας της και για το τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα. Σε εξομολογητική διάθεση αναφέρθηκε στην περίοδο της ευρωκρίσης και στις συνέπειές της στους Έλληνες πολίτες

Διαβάστε το στο in.gr

Μέρκελ: «Η δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου ήταν όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Έλληνες»

Στις πιο «άβολες» στιγμές της καριέρας της αναφέρθηκε η Άνγκελα Μέρκελ.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Μέρκελ: Η πιο δύσκολη στιγμή στη θητεία μου ήταν όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Έλληνες

Την ευρωκρίση, «όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους πολίτες στην Ελλάδα», ανέφερε ως τη δυσκολότερη στιγμή της 16ετούς θητείας της…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μέρκελ: Η δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Έλληνες

Την ευρωκρίση, «όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους πολίτες στην Ελλάδα», ανέφερε ως τη δυσκολότερη στιγμή της 16ετούς θητείας της στην Καγκελαρία η ‘Αγκελα Μέρκελ, ενώ ως πιο ευχάριστες περιέγραψε τις στιγμές «που πετυχαίναμε συμβιβασμό», π.χ. για τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού ή για τη Συνθήκη της Λισαβόνας. Στις πιο «άβολες» στιγμές της καριέρας της από την άλλη πλευρά συμπεριέλαβε το γεγονός ότι έχασε τη μητέρα της ενώ βρισκόταν στη δημοσιότητα. «Κάποιες φορές με κοιτούν επίμονα και θέλω να πω, “βλέπεις κάτι;” Το βρίσκω πολύ δύσκολο αυτό. Πρέπει κανείς να φτιάχνει τον χώρο του και να τον προστατεύει. Σε αυτόν τον χώρο δεν επιτρέπω να μπει κανείς ο οποίος δεν έχει

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μέρκελ: Η πιο δύσκολη στιγμή στη θητεία μου ήταν όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Έλληνες

Την ευρωκρίση, «όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους πολίτες στην Ελλάδα», ανέφερε ως τη δυσκολότερη στιγμή της 16ετούς θητείας της στην Καγκελαρία η Ανγκελα Μέρκελ ενώ ως πιο ευχάριστες περιέγραψε τις στιγμές «που πετυχαίναμε συμβιβασμό», π.χ. για τη διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού ή για τη Συνθήκη της Λισαβόνας. Στις... The post Μέρκελ: Η πιο δύσκολη στιγμή στη θητεία μου ήταν όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Έλληνες appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μέρκελ: «Η δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου ήταν όταν ζήτησα τόσα πολλά από την Ελλάδα»

«Όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους πολίτες στην Ελλάδα». Αυτή ανέφερε ως τη δυσκολότερη στιγμή της 16ετούς θητείας της στην καγκελαρία η Άνγκελα Μέρκελ, ενώ ως πιο ευχάριστες περιέγραψε τις στιγμές «που πετυχαίναμε συμβιβασμό», π.χ. για τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού ή για τη Συνθήκη της Λισαβόνας. Στις πιο «άβολες» στιγμές της καριέρας της […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μέρκελ: Δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Έλληνες

«Όταν ζήτησα τόσο πολλά από τους πολίτες στην Ελλάδα» ήταν η απάντηση της Μέρκελ όταν ρωτήθηκε για τη χειρότερη στιγμή της θητείας της. Την ευρωκρίση αλλά και τα όσα «ζήτησα από τους πολίτες στην Ελλάδα» χαρακτήρισε τη δυσκολότερη στιγμή της θητείας της η Άνγκελα Μέρκελ, που αποχωρεί μετά από 16 χρόνια από την ηγεσία της […] The post Μέρκελ: Δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Έλληνες appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Οι Έλληνες στοιχειώνουν την Μέρκελ: Η δυσκολότερη στιγμή της 16ετούς θητείας μου όταν τους ζήτησα τόσα πολλά…

Την ευρωκρίση, «όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους πολίτες

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Μέρκελ: Η πιο δύσκολη στιγμή της θητείας μου όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Έλληνες

16 χρόνια στην Καγκελαρία

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μέρκελ, ο απολογισμός: Δυσκολότερη στιγμή στη θητεία μου όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Ελληνες…

Την Τρίτη στο Ντίσελντορφ η απερχόμενη καγκελάριος έδειξε να είναι σε αναζήτηση της δικής της εξιλέωσης για το «πακέτο διάσωσης» της πτωχευμένης Ελλάδας. Διέσωσε λοιπόν η Μέρκελ την Ελλάδα; Διέσωσε και την Ευρώπη; Διέσωσε λοιπόν η Μέρκελ την Ευρώπη; Διέσωσε και την Ελλάδα; The post Μέρκελ, ο απολογισμός: Δυσκολότερη στιγμή στη θητεία μου όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Ελληνες… appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Μέρκελ: Η δυσκολότερη στιγμή όταν ζήτησα τόσα πολλά από την Ελλάδα

Στη παραδοχή πως το γεγονός ότι ζήτησε «τόσα πολλά από τους πολίτες στην Ελλάδα» στην περίοδο της κρίσης ήταν η δυσκολότερη στιγμή της 16ετούς θητείας της στην Καγκελαρία της Γερμανίας, προχώρησε η ‘Ανγκελα Μέρκελ. Ως πιο ευχάριστες περιέγραψε τις στιγμές «που πετυχαίναμε συμβιβασμό», για παράδειγμα στη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού ή για τη Συνθήκη […] The post Μέρκελ: Η δυσκολότερη στιγμή όταν ζήτησα τόσα πολλά από την Ελλάδα first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μέρκελ: «Η δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου όταν ζήτησα τόσα πολλά από την Ελλάδα»

Μέρκελ: «Η δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου όταν ζήτησα τόσα πολλά από την Ελλάδα» Thu, 09/09/2021 - 09:43

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Η Μέρκελ κάνει απολογισμό: Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Έλληνες

Τη δυσκολότερη στιγμή σε ολόκληρη τη θητείας της αποκάλυψε η Άνγκελα Μέρκελ και αυτή αφορά την Ελλάδα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Εξομολόγηση Μέρκελ: «Η δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου όταν ζήτησα τόσα πολλά από την Ελλάδα»

«Τη στιγμή που ζήτησα τόσα πολλά από τους πολίτες στην Ελλάδα», ανέφερε η Άνγκελα Μέρκελ ως δυσκολότερη στιγμή της 16ετούς θητείας της στην Καγκελαρία, ενώ ως πιο ευχάριστες περιέγραψε τις στιγμές «που…

Διαβάστε το στο politik.gr

Μέρκελ: «Η δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου όταν ζήτησα τόσα πολλά από την Ελλάδα»

Την δυσκολότερη στιγμή της θητείας της αποκάλυψε η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ. Ακόμα αναφέρθηκε και στα σχέδια της για το μέλλον,

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μέρκελ: «Η δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Έλληνες»

Ως πιο ευχάριστες περιέγραψε τις στιγμές «που πετυχαίναμε συμβιβασμό», π.χ. για τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού ή για τη Συνθήκη της Λισαβόνας.

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Η μεγάλη εξομολόγηση της Γερμανίδας πολιτικού, που αποχωρεί έπειτα από 31 χρόνια στην Μπούντεσταγκ και 16 χρόνια στην καγκελαρία

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μέρκελ: «Η πιο δύσκολη στιγμή της θητείας μου όταν ζήτησα τόσα πολλά από την Ελλάδα»

Μέρκελ: «Η πιο δύσκολη στιγμή της θητείας μου όταν ζήτησα τόσα πολλά από την Ελλάδα» Η μεγάλη εξομολόγηση της Γερμανίδας πολιτικού, που αποχωρεί έπειτα από 31 χρόνια στην Μπούντεσταγκ και 16 χρόνια στην καγκελαρία – Μηνιαία σύνταξη 15.000 ευρώ, προσωπικό οδηγό και  γραφείο με τέσσερις υπαλλήλους λίγα από τα οφέλη της «συνταξιοδότησης» Την ευρωκρίση, «όταν ζήτησα […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Μέρκελ: Δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου, όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Έλληνες

«όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους πολίτες στην Ελλάδα», ανέφερε ως τη δυσκολότερη στιγμή της 16ετούς θητείας της στην Καγκελαρία... The post Μέρκελ: Δυσκολότερη στιγμή της θητείας μου, όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Έλληνες appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ενίσχυση έως 10.000 ευρώ για μετεγκατάσταση στον Έβρο - Ποιους αφορά

Δυο πειθαρχικές διώξεις κατά της δικηγόρου που εξύβρισε την ηγεσία του Αρείου Πάγου μέσω Facebook

Τζέρεμι Στρονγκ: Θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος «The Boys From Brazil»

Ιωάννινα: Oι φρικιαστικές αποκαλύψεις της 25χρονης Έλενας λίγες μέρες πριν για την αρρωστημένη δράση του πατέρα της

Σέρρες: «Δεν ήταν καλός άνθρωπος, δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα» λέει ο αδερφός της γυναίκας που δολοφόνησε ο 59χρονος

«Η πόλη ή πώς να κοιμηθείτε ήσυχα» στο Θέατρο 104