Σάββας Πούμπουρας: «Ταιριάζουμε ζωδιακά με την Ελένη Μενεγάκη, είναι κοντά οι συναστρίες μας»

12:36 - 08/09/2021

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και τον Γιώργο Κρικοριάν για τη συνεργασία του με την Ελένη […] The post Σάββας Πούμπουρας: «Ταιριάζουμε ζωδιακά με την Ελένη Μενεγάκη, είναι κοντά οι συναστρίες μας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάββας Πούμπουρας - Ταιριάζουμε ζωδιακά με την Ελένη Μενεγάκη - Δεν χρειάζεται να προσποιηθεί για τίποτα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σάββας Πούμπουρας: Ταιριάζουμε ζωδιακά με την Ελένη Μενεγάκη, είναι κοντά οι συναστρίες μας

Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε συνέντευξη ο Σάββας Πούμπουρας ο οποίος θα βρίσκεται στη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. «Ξυπνάω 7.30 κάθε μέρα. Περιμένω να ξυπνήσουν η γυναίκα μου με το παιδί μου και μετά πάω για προπόνηση. Ετοιμάζω κάθε μέρα πρωινό στην κόρη μου» ανέφερε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας. «Ταιριάζουμε πολύ με την Ελένη Μενεγάκη, ενεργειακά, στη φιλοσοφία αλλά και ζωδιακά. Είναι κοντά οι συναστρίες μας. Όλοι με ρωτάνε πως είναι η Ελένη από κοντά. Είναι όπως την βλέπουμε, αυθόρμητη, ακομπλεξάριστη και άνετη. Η Ελένη Μενεγάκη δεν θα το παίξει παρουσιάστρια μεγατόνων. Είναι, αλλά η ίδια νιώθει τόσο άνετα που δεν χρειάζεται να προσποιηθεί για

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σάββας Πούμπουρας: Ταιριάζουμε ζωδιακά με την Ελένη Μενεγάκη, είναι κοντά οι συναστρίες μας

«Όταν είδα την Ελένη Μενεγάκη από κοντά της είπα πως έχει τον τρόπο της να μαγνητίζει τους ανθρώπους»

Διαβάστε το στο news.gr

Σάββας Πούμπουρας: "Ταιριάζουμε ζωδιακά με την Ελένη Μενεγάκη"

"Eίναι κοντά οι συναστρίες μας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Σάββας Πούμπουρας: Το τηλεφώνημα που ξέχασε να κάνει στην Ελένη Μενεγάκη

Ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτηκε και τηλεφωνησε η Ελένη Μενεγάκη για τη νέα της εκπομπή στο MEGA είναι ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος φυσικά δεν μπορούσε να αντισταθεί στην πρότασή της.about:blank «Με την Ελένη ταιριάζουμε πολύ και ενεργειακά και φιλοσοφικά και ζωδιακά. Η Ελένη είναι όπως τη βλέπεις στο πλατό. Αυθόρμητη, ακομπλεξάριστη, άνετη… Δεν θα το παίξει παρουσιάστρια […] The post Σάββας Πούμπουρας: Το τηλεφώνημα που ξέχασε να κάνει στην Ελένη Μενεγάκη appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»